FOLLOW US: facebook twitter

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Δήμαρχο της καρδιάς τους!

Ημερομηνία: 06-10-2023 | Συντάκτης:

Θα γραφτεί στη ιστορία η συγκέντρωση του Γιάννη Λέντζα στη Βάρδα

Χιλιάδες δημότες έκριναν το αποτέλεσμα της Κυριακής στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Η αποψινή μεγαλειώδης συγκέντρωση του Γιάννη Λέντζα στη Βάρδα θα γραφτεί στην ιστορία!  Χιλιάδες δημότες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Δήμαρχο της καρδιάς τους, τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

Η παλιά Ε.Ο. Πατρών-Πύργου στη Βάρδα μετατράπηκε σε ένα ανθρώπινο ποτάμι νίκης που έχει ήδη κρίνει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής!

Συγκινημένος ο Γιάννης Λέντζας είπε προς τους χιλιάδες δημότες: «Τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσω τα συναισθήματά μου απόψε! Ένα ευχαριστώ φαντάζει ελάχιστο!  Ένα μεγάλο ευχαριστώ φαντάζει λίγο! Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και να αγκαλιάσω κάθε έναν σας ξεχωριστά! Χιλιάδες τα ευχαριστώ, όπως χιλιάδες είστε κι εσείς απόψε! Αυτές οι στιγμές που μου χαρίζετε με την συγκλονιστική σας παρουσία θα με συντροφεύουν για όλη μου τη ζωή!».

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων αναφέροντας έναν πλούσιο κατάλογο έργων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. «Πριν από τέσσερα χρόνια δεσμεύτηκα πως ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα σταματήσει να έχει παιδιά και αποπαίδια! Και το κάναμε πράξη! Στηρίξαμε ΟΛΕΣ τις Δημοτικές μας Ενότητες με έργα, γιατί διεκδικήσαμε πόρους και χρηματοδοτήσεις από κάθε εθνικό και ευρωπαϊκό πρόγραμμα! Δεν είναι τυχαίο, πως ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης βρίσκεται στις πρώτες θέσεις απορροφητικότητας κονδυλίων σε όλη τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που έγιναν σε κάθε Κοινότητα της Βουπρασίας. «Είναι πολλά τα έργα. Ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Σαφώς και υπήρξαν παραλείψεις. Δεν ισχυρίζομαι ότι τα κάναμε όλα τέλεια!  Ισχυρίζομαι όμως, ότι δουλέψαμε για να σας υπηρετήσουμε! Και θα μας κρίνετε από τα πεπραγμένα μας!», τόνισε.

«Η παρακαταθήκη που αφήνω»

Ο Γιάννης Λέντζας έκανε ειδική αναφορά στα δύο εμβληματικά έργα που αλλάζουν την Βάρδα και την Βουπρασία: Τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ της Βάρδας, αξίας 13 εκατ. ευρώ, που βρίσκεται σε ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό και την ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ της Βουπρασίας από το Διυλιστήριο του Φράγματος Πηνειού, αξίας 10 εκατ. ευρώ, που είναι έτοιμη για υπογραφή σύμβασης!

«Αυτά τα δύο έργα είναι η παρακαταθήκη που αφήνω προσωπικά σε ΕΣΑΣ! Αυτά τα δύο έργα είναι όσα χρωστούσαμε στα παιδιά μας, και έστω και αργοπορημένα, τους τα προσφέρουμε! Αποχέτευση και ύδρευση του 21ου αιώνα!». είπε συγκινημένος ο Δήμαρχος. 

Ακολούθως, ο Γιάννης Λέντζας έθεσε τους στόχους της νέας δημοτικής περιόδου για ακόμα πιο «πράσινο» Δήμο, για αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, για νέες ασφαλτοστρώσεις και αγροτική οδοποιία, για ίδρυση αυτόνομης Πολεοδομίας στον Δήμο, για την δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων, για νέα εμβληματικά έργα!

 «Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε όραμα, έχουμε σχέδιο, έχουμε όρεξη για δουλειά! «Η αντίπαλη παράταξη δεν έχει πρόγραμμα! Η σύγκριση μαζί μας είναι ισοπεδωτική!», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Στο τέλος της ομιλίας του ο σημερινός και αυριανός Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έκλεισε ως εξής: Η αποψινή συγκέντρωση έχει ήδη γραφτεί στην ιστορία! Η ΝΙΚΗ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! Ραντεβού το βράδυ της Κυριακής για την μεγάλη γιορτή! Από την Δευτέρα πιάνουμε και πάλι δουλειά! Σας ευχαριστώ και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia