FOLLOW US: facebook twitter

Οι δημότες του Πύργου ψήφισαν!

Ημερομηνία: 06-10-2023 | Συντάκτης:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ Ο ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η συντριπτική ψήφος εμπιστοσύνης των πολιτών αποτυπώθηκε στην κεντρική του ομιλία

Η εντυπωσιακή παρουσία των δημοτών και η απρόσκοπτη εκδήλωση αγάπης στο πρόσωπο του Τάκη Αντωνακόπουλου επιβεβαίωσαν το μήνυμα της μεγάλης νίκης της 8ης Οκτωβρίου!

Στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Πύργου και εκ νέου υποψηφίου, το βράδυ της Παρασκευής, οι δημότες έδωσαν ρητή εντολή στον Τάκη Αντωνακόπουλο να συνεχίσει την επόμενη πενταετία το οραματικό έργο που ξεκίνησε για την πόλη και όλες τις κοινότητες πριν τέσσερα χρόνια!

Εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή και την αγάπη του κόσμου, ο Τάκης Αντωνακόπουλος έστειλε νικηφόρα μηνύματα ενότητας «Ο Πύργος απόψε μίλησε! Ενωμένοι θα συνεχίσουμε το έργο μας. Όλοι μαζί, αλλάζουμε τον Πύργο και τα χωριά μας. Σας θέλουμε στο πλευρό μας για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής».

Ο Δήμαρχος Πύργου έκανε έναν σύντομο απολογισμό των έργων που υλοποιήθηκαν και εκτελούνται και στους στόχους που έχουν δρομολογηθεί για την επόμενη πενταετία.

Ειδική αναφορά έκανε στα έργα των αθλητικών εγκαταστάσεων, δίνοντας βαρύτητα στη νέα γενιά που αποτελεί το μέλλον του Δήμου: Μίλησε για την ολοκλήρωση των έργων στο Κλειστό Γυμναστήριο καθώς και τις εργασίες που θα συνεχιστούν στον εξωτερικό χώρο, την ανάπλαση του αθλητικού κέντρου της Αγίας Βαρβάρας, το Κολυμβητήριο Πύργου που πλέον υλοποιείται, καθώς και τη συντήρηση των γηπέδων σε κοινότητες.

Αναφέρθηκε στα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 16 εκατ. ευρώ που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη πενταετία, όπως την ανάπλαση της Ανατολικής πλευράς της πόλης, την αγροτική οδοποιία, τον περιφερειακό δρόμο Αγ. Μαρίνης-Αλφειού, την οδό Καταραχίου, κ.α. 

Αναφέρθηκε στις μεγάλες πολιτιστικές δράσεις που θεσμοθετήθηκαν επί δημαρχίας του όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς, οι Απόκριες, τα Ανθεστήρια, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουν συμβάλλει παράλληλα και στην οικονομική ανάταση της τοπικής αγοράς.

Έκανε ειδική μνεία στην κοινωνική πολιτική που άσκησε ο Δήμος αυτά τα τέσσερα χρόνια, αναφέροντας: «Η Δημοτική Αρχή στήριξε τον άνθρωπο!»

Αναγνώρισε πως υπήρξαν και λάθη και παραλείψεις το προηγούμενο διάστημα, αναφέροντας πως: «Δεν τα κάναμε όλα σωστά. Αλλά είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε»!

Τέλος, ο κ. Αντωνακόπουλος με ιδιαίτερα καυστικό και τεκμηριωμένο λόγο αποδόμησε τα περί «αξιοπρέπειας» υπογραμμίζοντας την συστηματική άρνηση επικεφαλής παρατάξεων για debate. «Η μεγαλειώδης συγκέντρωσή μας, σε σύγκριση με αυτές που προηγήθηκαν, απέδειξε το λόγο που ορισμένοι κρύφτηκαν από το δημόσιο διάλογο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia