FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 21-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Grand Opening στο «Deko»

Με πολύ χορό και τραγούδι θα σας υποδεχθεί και την νέα σεζόν αυτό το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου το «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά με πολλές εκπλήξεις από το μαγαζί που έχετε αγαπήσει. Μην το χάσετε.

Ο Νίκος Σαπουντζάκης live… «Στου Βαγγέλη»

Σε μια μοναδική μουσική βραδιά σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική αφού μαζί σας θα βρίσκεται ο Κρητικός τραγουδοποιός Νίκος Σαπουντζάκης και σας περιμένει με την κιθάρα του για να απολαύσετε τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια που έγραψε για τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Μαργαρίτη, Νότη Σφακιανάκη, Μπλε και άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Ο Γιώργος Μαντάς live στο «Mokai»

Μια μοναδική βραδιά σας περιμένει και αυτό το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο «Mokai Bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο Γιώργος Μαντάς για να σας ξεσηκώσει με το νταούλι του. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό και ανεβασμένη διάθεση Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος