FOLLOW US: facebook twitter

Έκανε το τρεμπλ ο Ξενοφών, 3-2 τον Ολυμπιακό Σαβαλίων

Ημερομηνία: 21-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών Κρεστένων μετά το πρωτάθλημα της Α1 και το Κύπελλο Ηλείας, πήρε και το Σούπερ Καπ, νικώντας ξανά τον πολύ καλό Ολυμπιακό Σαβαλίων, με 3-2 αυτή τη φορά.

Τα γκολ μπήκαν στο β΄ μέρος, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες στο α΄ ημίχρονο (είχε δοκάρι ο Μπουτσικάκης στο 14΄).

Στο 56΄ έγινε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μούτσου, ύστερα από ανατροπή του Μπουτσικάκη. Τρία λεπτά μετά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με ατομική ενέργεια του Θανάση Αντωνόπουλου (1-1). Στο 80΄ έγινε το 2-1 ξανά με πέναλτι, από τον Πάρη Κωνσταντόπουλο, πέναλτι που κέρδισε ο Μούτσος από τον Τσακοπιάκο στα όρια της μεγάλης περιοχής. Στο 87΄ έγινε το 3-1 με ωραίο πλασέ του Μούτσου έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο επόμενο λεπτό, ο «Φίγκο» πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Βυθούλκα και μείωσε στο τελικό 3-2.

Ξενοφών: Βυθούλκας, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Π. Κουτσογιαννάκης (64΄ Γκρίλλας), Κωνσταντόπουλος, Φερεκίδης (53΄ Μπατζάκας), Μιλοσέσκι (75΄ Πετρόπουλος), Μούτσος, Μπουτσικάκης (70΄ Μπακατσέλος).

Ολυμπιακός Σαβαλίων: Ζωμένος, Τσακοπιάκος (89′ Αστερής), Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης (86′ Ρούνης), Γιαννακόπουλος (63΄ Μπουγονικολός), Χ. Μαρκόπουλος, Αβραμόπουλος, Κολτσίδας, Χοτζάι, Σταυρούλιας, Αντωνόπουλος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής τη Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος