FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Μεγάλη διάκριση για τον Αναστασόπουλο

Ημερομηνία: 22-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια πολύ μεγάλη διάκριση για την ηλειακή κολύμβηση επιφύλασσε ο Σεπτέμβριος, διάκριση για τον Μάριο Αναστάσιο Αναστασόπουλο, αλλά και για τον Επειό Ήλιδας, με την κλήση του στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κ.Ο.Ε..

Συγκεκριμένα ο Μάριος Αναστάσιος Αναστασόπουλος, κλήθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και θα εκπροσωπήσει τον Επειό Ήλιδας και το Νομό Ηλείας με τη συμμετοχή του στο «Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Επίλεκτων Αθλητών-Αθλητριών 12-15 ετών» για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Οι κολυμβητές επιλέγονται με κριτήριο την κατάταξη τους, στην κατάσταση με τις καλύτερες επιδόσεις της ηλικίας τους πανελλαδικά, σε τουλάχιστον δυο αγωνίσματα το ίδιο χρονικό διάστημα. Και εν προκειμένω, από 1/1/2019 έως 31/8/2019. Το αναπτυξιακό πρόγραμμα είναι αυτό μέσα από το οποίο ανιχνεύονται οι κορυφαίοι νεαροί αθλητές της χώρας, προκειμένου κάποιοι από αυτούς μελλοντικά να στελεχώσουν την Εθνική Ελλάδας, αλλά και άμεσα, τις μικρές Εθνικές Ομάδες. Ο αθλητής που επιλέγεται να συμμετάσχει σε αυτό το πρόγραμμα, συμμετέχει σε προπονήσεις υπό τους ομοσπονδιακούς προπονητές, αλλά και υποβάλλεται σε μετρήσεις και γενικότερη παρακολούθηση της πορείας του.

Το Δ.Σ. του Επειού, συγχαίρει τον αθλητή του και του εύχεται υγεία, καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες.
Επίσης, ευχαριστεί τους Ιατρούς που παρακολουθούν τον αθλητή, τον κ. Δημόπουλο Νικόλαο-Ορθοπεδικό, τον κ. Μήτσελο Χρήστο-Παιδίατρο, την κ. Χριστοπούλου Σταυρούλα-Φυσικοθεραπεύτρια, καθώς και το «Γυμναστήριο Μπρης».

Το Δ.Σ του Επειού Ήλιδας ευχαριστεί θερμά τον κ. Τσαούση Βασίλη (Ηλειακή Ελαιουργία) για την ευγενική και πολύ σημαντική για τους αθλητές-τριες και προπονητές χορηγία του στον σύλλογο, τα δύο ηλεκτρικά ρολόγια – χρονόμετρα κολυμβητηρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος