FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Ξενοφών 1-1: Βαθμός για Προοδευτική

Ημερομηνία: 25-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Προοδευτική και Ξενοφών μοιράστηκαν τα γκολ και τους βαθμούς (1-1) το Σάββατο στο γήπεδο της Ν.Μανολάδας, ένα αποτέλεσμα που άφησε περισσότερο ικανοποιημένη την Προοδευτική, που έμεινε για τέταρτο σερί ματς αήττητη και σταδιακά απομακρύνεται από την ουρά της βαθμολογίας. Ο Ξενοφών έχει απομακρυνθεί πλέον 7 βαθμούς από την κορυφή.

Στο 22΄ ο Κυριακόπουλος απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Μπακατσέλου μέσα από την περιοχή και αυτή ήταν η σημαντικότερη φάση στο α΄ ημίχρονο.

Η Προοδευτική προηγήθηκε στο 73΄ με πλασέ του Χρήστου Νικολετάκη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά τρία λεπτά μετά ο φορμαρισμένος Πάρης Κωνσταντόπουλος ισοφάρισε 1-1 από κάθετη του Γαλανόπουλου. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμητσήρης (68΄ Σωτηρόπουλος), Μούζος, Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής, Ορλώφ, Λιακόπουλος, Παναγιωτόπουλος (76΄ Α. Βαλογιάννης), Νικολετάκης.

Ξενοφών: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι (67΄ Μιλοσέσκι), Π. Κωνσταντόπουλος (80΄ Θεοχαρόπουλος), Μπατζάκας (52΄ λ.τρ. Γκρίλλας), Θ. Κωνσταντόπουλος (56΄ Πετρόπουλος), Φερεκίδης, Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος