FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Αστέρας Βλαχιώτη 0-1: Ήττα από ανώτερο αντίπαλο

Ημερομηνία: 25-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως στο ντεμπούτο του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου στον πάγκο, δεν κατάφερε να αποσπάσει βαθμό από τη δυνατή ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη, χθες στο Στάδιο Ζαχάρως. Ηττήθηκε 0-1 και πλέον είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τον Ολυμπιακό στο 10΄, όταν ο Σκοζάι έφυγε από αριστερά και σέντραρε παράλληλα προς την εστία, αλλά δεν μπόρεσε κανείς να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 16΄ ο Αστέρας απάντησε στις ευκαιρίες  με τον Παλιάτσο να σουτάρει από κοντά και τον Καπετανάκη να αποκρούει σωτήρια. Στο 18΄ το απευθείας φάουλ του Μπριλάκη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καπετανάκης και στο 28΄ γυριστό σουτ του Παλιάτσου και πάλι ο Καπετανάκης κράτησε το μηδέν! Στο 40΄ ο προωθημένος Διαμαντάκης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι ύστερα από εκτέλεση  κόρνερ, με τους φιλοξενούμενους να υπερέχουν ξεκάθαρα στο α΄ μέρος.

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49΄, από σέντρα του Κουρτέση από δεξιά, ο Παπούλης με «ανάποδο ψαλίδι» νίκησε τον Καπετανάκη γράφοντας το 0-1. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Αστέρας ήταν κυρίαρχος και στο 58΄ είχε νέο δοκάρι σε σουτ του Παλιάτσου.  Στο 80΄ο Νέρες στην αντεπίθεση, μπήκε  από αριστερά και πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Kαπετανάκης, Γκούσκος, Καπλάνης , Κατελούζος, Παπαδόπουλος, Καλατζής, Σκοζάι, Κακολύρης (57΄Πλαστουργός) , Ρούμπος (89΄Δούφας), Παναγόπουλος, Κανάνι.

Αστέρας Βλαχιώτη: Διαμαντής, Κουρτέσης, Διαμαντάκης, Σνίετζ, Μπριλάκης, Αρώνης, Δωματάς (57΄Σιαλμάς), Πούτσι (87΄Τριανταφύλλου), Παλιάτσος (78΄ Νέρες), Νικλητσιώτης, Παπούλης (65΄Ζαΐμη).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος