FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Διαβολίτσι 1-0: Το ήθελε, το πήρε!

Ημερομηνία: 25-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ψυχωμένος Πανηλειακός πήρε το τρίποντο με γκολ του Π. Τσίγκρηλα στο 72΄

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο παθιασμένος Πανηλειακός πήρε το τρίποντο που ήθελε διακαώς κόντρα στο Διαβολίτσι για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία και έφτασε τους 13 βαθμούς στα όρια της επικίνδυνης ζώνης. Νίκησε 1-0 στο «Μαρακανά», παρουσία 400 περίπου φιλάθλων, χάρη σε ένα γκολ του Παναγιώτη Τσίγκρηλα στο 72΄. Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς πως οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν χωρίς τρεις βασικούς, τους τραυματίες Μπαβέλη, Νικολόπουλο και Παπαπέτρου, με τον τελευταίο να περνά αλλαγή στο β΄ μέρος. Παρά τα προβλήματα, οι παίκτες του Κώστα Λούσκου έδειξαν σε άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι μέσα στη σεζόν ότι τα δίνουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους, κοιτάζοντας στα μάτια σαφώς πιο έμπειρους στην κατηγορία αντιπάλους και αγωνιζόμενοι με αυταπάρνηση και ψυχή.

Το παιχνίδι

Στο α΄ ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες. Ο Πανηλειακός μπήκε καλύτερα στο ματς, με δύναμη και πάθος στο παιχνίδι του και στο πρώτο πεντάλεπτο είχε δύο ευκαιρίες για γκολ. Στο 2΄ σουτ του Πρέντι  έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε πάνω από  τα δοκάρια και στο 4΄ σε εκτέλεση φάουλ του Πρέντι δεν πρόλαβε για εκατοστά ο Π. Τσίγκρηλας να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Από πλευράς φιλοξενούμενων,  στο 21΄ σουτ του Γραμματικοπούλου έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καρακίτσος και στο 39΄ σε γύρισμα του Μουλιάτου από αριστερά, ο κορυφαίος του Πανηλειακού, Δημήτρης Τσίγκρηλας, έκανε σωτήρια την προβολή πριν ο Γραμματικόπουλος σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, ο Πανηλειακός, ο οποίος δεν απειλήθηκε καθόλου, έγινε πιο πιεστικός θέλοντας να φτάσει στο γκολ που θα του έδινε την πολύτιμη νίκη. Και στο 72΄ ο Σταματελάτος σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο κι έφτασε στον Παναγιώτη Τσίγκρηλα που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καλογερόπουλου, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 84΄ ο Πανηλειακός το σουτ του Μπουρνέλη πέρασε λίγο άουτ και στις καθυστερήσεις, ο Αντύπας πάσαρε στον Σταματελάτο, που πλάσαρε από καλή θέση και απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της μεσσηνιακής ομάδας. Με τη λήξη του αγώνα, οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς του Πανηλειακού που αψήφησαν τον καιρό και με τη φωνή τους έδωσαν ώθηση στην ομάδα.

Καλύτεροι από την ομάδα του Κώστα Λούσκου, τα αδέρφια Τσίγκρηλα, ο Λίλα, ο Πρέντι  και ο Κύτταρης χωρίς να υστερήσει κανείς καθώς όλοι έδωσαν το 100%.

Οι παλαίμαχοι ερυθρόλευκοι Νούσιας, Θανόπουλος τιμήθηκαν από τους παράγοντες του Πανηλειακού, Νικολούλια, Παναγούτσο.

Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκαν από τους διοικούντες τον Πανηλειακό, Μιχάλη Νικολούλια, Πάνο Παναγούτσο, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Σπύρος Νούσιας και Κώστας Θανόπουλος, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλάθλους.

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Μπάλλας (87΄ Κουζής), Δ.Τσίγκρηλας, Τσαμπουρής (60΄ λ.τρ. Παπαπέτρου), Λίλα, Λούσκος (90΄+ Αντύπας), Σταματελάτος, Π.Τσίγκρηλας (75΄ Μπουρνέλης), Πρέντι, Κύτταρης.

Διαβολίτσι: Καλογερόπουλος, Τσαλδάκου (80′ Φωτόπουλος), Χότζα (62′ λ.τρ. Λιόλιος), Σεντεμέντες, Μουλιάτος, Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος, Βιγιαφάνες, Κυριαζόπουλος, Πιτσιλής, Τζανετέας (86′ Τσουκαλάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος