FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Θύελλα 4-0: Με «τεσσάρα» πάνω από τη ζώνη!

Ημερομηνία: 24-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική νίκησε εύκολα 4-0 τη Θύελλα το Σάββατο και είναι πλέον πάνω από τη ζώνη των πλέι-άουτ, σε αντίθεση με τη Θύελλα που η υπόθεση παραμονή έχει δυσκολέψει πολύ.

Τα γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Κουτσογιαννόπουλου πέτυχαν ο Νικολετάκης, με κεφαλιά στο 25΄ από σέντρα του Πατσούρα, ο έμπειρος επιθετικός στο 55΄ έκανε το 2-0, ο Γιώργος Πέρδικας στο 62΄ το 3-0 και ο Παντελής στο 85΄ το τελικό 4-0.

Η Θύελλα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 10΄, όταν είχε σουτ του Παργινού στο δοκάρι. Στο 75΄  ο Κωστόπουλος δεν κατάφερε προ κενής εστίας να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από σέντρα του Τσιμάνη από αριστερά.

 

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας (70΄ Κ. Περδίκας), Κατσιμιτσίρης, Λιάκος, Γ. Πέρδικας, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής (86΄ Λ. Σάμαρης), Τ. Βαλογιάννης, Μπιτούνης, Κουρκουμέλης (50΄ Φάμπιο), Μπουρλάκης (60΄ Τ. Σάμαρης) Νικολετάκης.

Θύελλα: Αθανασόπουλος, Τσιμάνης, Παναγιωτόπουλος, Τόλιας, Φώτης (46΄ Κάρδαρης), Αγγελόπουλος (70΄ Δεσύλλας), Τζουβάνι (75΄ Σούφης), Κωστόπουλος, Κότσι (50΄ Καραχάλιος), Λούσκος, Παργινός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος