FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Ολυμπιακός Σαβαλίων 1-0: Πήρε το ντέρμπι, φουλάρει για πρωτιά!

Ημερομηνία: 24-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών Κρεστένων επικράτησε στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Α1 DEDALOS SECURITY, του Ολυμπιακού Σαβαλίων με 1-0 το Σάββατο στην Κρέστενα και συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία με στόχο την κορυφή (δεύτερος πίσω από Ενιπέα, με τον οποίο θα παίξει την ερχόμενη Κυριακή) και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Το ντέρμπι διεξήχθη σε ένα γήπεδο-τέλμα και κρίθηκε από ένα γκολ του Αναμουρλίδη στο 7ο λεπτό. Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον προωθημένο Αναμουρλίδη, που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Από κει και πέρα έγινε ανοιχτό ματς, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να απειλήσει πάρα μόνο στο 60ο λεπτό, όταν ο Κολτσίδας είδε εκτός θέσης τον Κουτρουμπή, πλάσαρε, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ των γηπεδούχων πρόλαβε κι έδιωξε σε κόρνερ. Ήταν η μοναδική καλή φάση για την ομάδα των Μαρσέλη-Λυμπέρη, στην οποία στοίχισε η απουσία του Σαββανίδη, αφού ο Χοτζάι έπαιξε στα μετόπισθεν και η ομάδα έχασε τη δύναμή της επιθετικά. Από την άλλη, ο Α.Ο. Ξενοφών, έφτασε δίκαια στη νίκη. Ήταν καλύτερος, πιο ουσιαστικός και παρότι έπαιξε με δέκα παίκτες για 35 λεπτά (αποβολή του Πλατανίτη με δεύτερη κίτρινη στο 60΄), κράτησε το υπέρ του σκορ σχετικά άνετα.

Επιπλέον, ήταν ένα ματς με πολύ πάθος εκατέρωθεν γι’ αυτό είχαμε πλήθος φάουλ, συχνές διακοπές λόγω τραυματισμών και 13 κίτρινες και μία κόκκινη από τον διαιτητή Άγγελο Πήττα, που παρά τις δυσκολίες του αγώνα στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο.

Καλύτεροι από τους νικητές, οι Κουτρουμπής, Κολόκας, Αναμουρλίδης,  ο ακαταταπόνητος Μιλοσέσκι και ο αεικίνητος Κωνσταντόπουλος και από τον Ολυμπιακό ο Μάρκος Μαρκόπουλος, ο Χοτζάι, ο Κολτσίδας και ο Μπούτσι.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι, Τ. Κουτσογιαννάκης (72′ Λιαμπότης), Δημάκης, Παναγόπουλος (68′ Ηλιόπουλος), Κωνσταντόπουλος (90+′ Π. Κουτσογιαννάκης), Μπουτσικάκης (84′ Χαραλαμπόπουλος).

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Ν. Μπουγονικολός (35′ λ.τρ. Κατσίγιαννος), Μ. Μαρκόπουλος, Κ. Τσακοπιάκος, Χοτζάι, Χ. Μαρκόπουλος, Αθανασούλης, Αβραμόπουλος, Κολτσίδας, Σταυρούλιας, Μπούτσι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος