FOLLOW US: facebook twitter

ΑΠΟ Κουρτεσίου-Δόξα Ν.Μ. 1-1: Μοιρασιά στη Βουπρασία

Ημερομηνία: 24-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το ντέρμπι της Βουπρασίας μεταξύ ΑΠΟΚ και Δόξας Ν.Μανολάδας, τελείωσε ισόπαλο 1-1 το Σάββατο. Στο α΄ ημίχρονο οι «αετοί» είχαν μια καλή κεφαλιά του Παναγόπουλου που απέκρουσε ο Ψυχογιός. Στην επανάληψη, η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη προηγήθηκε στο 70΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καζαντζή, που κέρδισε ο ίδιος από τον Ανδρέα Κόσκορη. Μάλιστα, στο 75΄ λίγο έλειψε να γίνει το 0-2, με την κεφαλιά του Καζαντζή να περνά λίγο άουτ. Στο 78΄ ο ΑΠΟΚ, που αγωνίστηκε χωρίς τα αδέρφια Ντίνο και Αλέξη Καπώνη, ισοφάρισε. Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, μπήκε στην πορεία της μπάλας ο Ανδρέας Κωστόπουλος, τη βρήκε ελάχιστα, στέλνοντάς τη στα δίχτυα.

Στο 92΄ ο Κόσκορης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, αλλά  γλίστρησε στο πλασέ και χάθηκε η ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

 

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Ι. Σωτηρόπουλος (85΄ Αλ. Α. Καπώνης), Διαμαντόπουλος, Κ. Κουργιαλάς, Γκούσκος, Α. Κωστόπουλος, Καλουτάς, Κουλούρης, Α. Κόσκορης, Γεωργόπουλος (30΄ λ.τρ. Δ. Ψυχογιός ).

Δόξα Ν.Μ.: Σταθόπουλος, Χαβαριώτης (90΄ Κουργιαλάς), Τσιρίκος (65΄ Αθανασόπουλος), Μούζος, Κυριαζής, Καμαρινός, Δημητρόπουλος, Αναγνωστόπουλος (46΄ Α. Μπακάλης), Καζαντζής, Παναγόπουλος, Ν.Μπακάλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος