FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Ερμής 3-1: Τρία στα τρία στη Μανωλάδα

Ημερομηνία: 26-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έφτασε τους 10 βαθμούς η ομάδα του Χρήστου Νικολετάκη

 

Η Προοδευτική νίκησε και τον Ερμή στη Μανωλάδα (3-1) κι έκανε το τρία στα τρία στο σπίτι της, εκεί όπου χρόνια τώρα έχει μεγάλη δυναμική. H ομάδα της Μανωλάδας έφτασε τους 10 βαθμούς σε 5 αγώνες και δείχνει και φέτος ανταγωνιστική, παρά το γεγονός ότι άργησε να στηθεί. Ο Ερμής παρουσιάστηκε βελτιωμένος με τον Σταύρο Μεντή στον πάγκο, αλλά θέλει δουλειά ακόμα.

Η ομάδα του Χρήστου Νικολετάκη άνοιξε το σκορ μόλις στο 5΄ με προβολή του Λιακόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Τσούλη. Ο Ερμής ισοφάρισε στο 35΄ με κεφαλιά του Μπιλάι από εκτέλεση κόρνερ του Αγριδιώτη.

Στην επανάληψη η «Προο» πίεσε, είχε ευκαιρία με Γούρμο, δύο κεφαλιές του Μάκη Βαλογιάννη στο δοκάρι και ό,τι δεν κατάφερε ο αρχηγός της Προοδευτικής από κοντά το πέτυχε από μακριά, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 77΄ (2-1). Προς το τέλος του αγώνα ο Ανδρέας Γούρμος άνοιξε λογαριασμό σκοράροντας από κοντά από μπαλιά του Κρίγκου (3-1).

Προοδευτική: Σίνος, Δ. Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης, Μούζος, Μπιτούνης (80΄ Κρίγκος), Μ. Βαλογιάννης, Λιακόπουλος (82΄ Α. Πατσούρας), Α. Βαλογιάννης (70΄ Μιχαλόπουλος), Σωτηρόπουλος, Τσούλης (70΄ Μητρόπουλος), Γούρμος.

Ερμής: Ελ Ζούντι, Γαλανόπουλος, Πούλος (37΄ Τσιμάνης), Φώτης, Φωτόπουλος, Ζήσης, Τ. Τσιμάνης (70΄ Ν. Χριστόπουλος), Θ. Χριστόπουλος, Μπιλάι, Διαμαντάκος, Αγριδιώτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος