FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Δόξα Ν.Μ. 1-2: Με πέναλτι στο 91΄ και φωνές από Ηλειακό

Ημερομηνία: 26-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν. Μανωλάδας με πέναλτι-γκολ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε 1-2 στο Βαρθολομιό τον Ηλειακό. Ένα πέναλτι που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες όλων στην ομάδα του Ηλειακού.

Οι «αετοί» προηγήθηκαν στο 30΄ με τον Ν. Μηλαδόπουλο από σέντρα του Παντελή, και οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 40΄ στο 1-1, με τον Ντούγκα από μπαλιά του Γκίνη. Στο 44΄ ο Αντωνάτος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1.

Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 80΄ ο Ηλειακός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Αντωνάτου αλλά ο διαιτητής Παυλόπουλος δεν διαπίστωσε παράβαση. Και στο 91΄ ο Τσίτσαρης έπεσε στη μεγάλη περιοχή ύστερα από διεκδίκηση της μπάλας με αμυνόμενο και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Ηλειακό να φωνάζει πως δεν υπάρχει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπουρλάκης κι έγραψε το 1-2.

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Βούτος (85΄ Γιούλης), Φραγκόπουλος (31΄ Δημητρίου), Κορκός, Διαμαντόπουλος, Γκίνης, Καραγιάννης (70΄ Τσιράκης ), Δ. Τσουκαλάς, Ντούγκας, Π. Τσουκαλάς, Αντωνάτος.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Πυρρής, Μπλετσάκης, Χρυσανθόπουλος, Τσίτσαρης, Σδρόλιας , Δημητρόπουλος, Σαρανταυγάς (84΄ Παπαδάτος), Παντελής, Μπουρλάκης, Μηλαδόπουλος (87΄ Φωτόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος