FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-Δάφνη 1-1: Δεν «Χ»άρηκε κανείς!

Ημερομηνία: 26-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πέλοπας Πελοπίου και Δάφνη Ανδραβίδας ήθελαν τη νίκη για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις, αλλά έμειναν στην ισοπαλία (1-1) το απόγευμα του Σαββάτου. Ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το α΄ ημίχρονο. Στο 25΄ η Δάφνη προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Πετρόπουλος από τον Κολοτούρο. Το εκτέλεσε ο Βαρβαρέσος κι έκανε το 0-1. Στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Καραλάγα έχασε ευκαιρίες για το 0-2 με Τριτάρη και Πετρόπουλο, με τον Ηρακλή Αθανασόπουλο να κρατά την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι με τις αποκρούσεις του. Ο Πέλοπας κέρδισε πέναλτι στο 43΄ σε ανατροπή του Γ.Ν. Χριστόπουλου από τον Ντούγκα. Το εκτέλεσε ο Δάνισκας κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (δοκάρι και γκολ).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70΄ ο διαιτητής έδειξε πέναλτι υπέρ της Δάφνης σε πτώση του Κόσκορη, αλλά μετά από διαβουλεύσεις με τον βοηθό διαιτητή, πήρε πίσω την απόφαση κι έδωσε άουτ.

Λίγο αργότερα η Δάφνη ζήτησε νέο πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου σε σύγχυση μέσα στην περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στις καθυστερήσεις ο Χρήστος Κατσώλης, ύστερα από πάσα του Φωτεινόπουλου, δεν κατάφερε να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Γελαδά, που απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα κι έτσι έμεινε το 1-1.

Πελόπιο: Αθανασόπουλος, Δ. Ηλιόπουλος (80΄ Χρ. Κατσώλης), Σταμόπουλος, Κολοτούρος (46΄ Η. Καραχάλιος), Κουτσογιαννόπουλος, Καρβουνιάρης, Γ. Καραχάλιος (70΄ Γ.Δ. Χριστόπουλος), Ν. Κατσώλης (70΄ λ.τρ. Καλλιμάνης), Γ.Ν. Χριστόπουλος, Μήλιος (46΄ Φωτεινόπουλος), Δάνισκας.

Δάφνη: Γελαδάς, Μετσάι, Χατζής, Δρακόπουλος, Ντούγκας (46΄ Κακολύρης), Τριτάρης (46΄ Κόσκορης), Πετρόπουλος, Λυκουργιώτης (75΄ Τσιχλιάς), Σπανός, Βαρβαρέσος, Κωστόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος