FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 25-05-2023 | Συντάκτης:

*Την 1η μέρα του Ιουνίου θα συνεδριάσει η ΔΕΕΠ Ηλείας για απολογισμό της πρώτης κάλπης και για την προετοιμασία ενόψει της δεύτερης. Σήμερα, πάντως, θα γίνει και στην Αθήνα μια ανάλογη σύσκεψη, μάλλον με τη συμμετοχή όλων όσοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας.

*Στον ΣΥΡΙΖΑ η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, αλλά από ό,τι φαίνεται, όλοι θα είναι παρόντες (και παρούσες) στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μετά και τη δεύτερη κάλπη, όμως, η ανανέωση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

*Με τον Γιώργο Καραστέργιο τα έχει βάλει το περιβάλλον ενός από τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία. Οι λόγοι ευνόητοι. Ο ίδιος πάντως δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να απαντήσει.

*Με οριακό νικητή τον Αμπου-Χάντμπα έληξε το «ντέρμπι» για τη 2η θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, καθώς συγκέντρωσε 40 ψήφους περισσότερες έναντι του Τσεριώνη (3.379 έναντι 3.339). ενώ ο Χρόνης έμεινε λίγο πιο πίσω, στις 3.159 ψήφους.

*Αύτανδρα πήγαν τα σχέδια ορισμένων για κοινή υποψηφιότητα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μετά το «ναυάγιο» του Θάνου Μωραΐτη. Το ΠΑΣΟΚ θα κατεβάσει «καθαρό» υποψήφιο απέναντι στον Φαρμάκη, που αντικειμενικά είναι φαβορί- αφού πλέον αντιλήφθηκαν όλοι ότι το κατσιφαρικό πείραμα του 2019 στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος