FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 08-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην κηδεία του Παύλου Αθανασόπουλου κέρδισε το ενδιαφέρον των παρόντων. Ο πρώην αντιπρόεδρος Κυβέρνησης και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν στενός φίλος του αποθανόντος και εκφώνησε έναν ιδιαίτερα συγκινητικό επικήδειο.

*Μετά την ολοκλήρωση της νεκρώσιμης ακολουθίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε σύντομο διάλογο με τον Νίκο Μπίστη έξω από την εκκλησία, αλλά και ολιγόλεπτη συζήτηση –σε πολύ καλό κλίμα- με τον Μάκη Μπαλαούρα.

*Νωρίτερα, είχε συζήτηση για αρκετά λεπτά με τον υποψήφιο βουλευτή Μάικ Αμπου-Χάντμπα, με τον οποίο κάθισαν δίπλα δίπλα στην εκκλησία. Από ό,τι αντιλήφθηκα, ο Αμπου-Χάντμπα απόλαυσε τον διάλογο και άκουγε προσεκτικά όσα του έλεγα ο πρώην αντιπρόεδρος κυβέρνησης και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

*Αξιοσημείωτη ήταν πάντως η παρουσία αρκετών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του βουλευτή Διονύση Καλαματιανού, του Δημήτρη Μπαξεβανάκη και του Σπύρου Λαμπρινού, πλην των προαναφερθέντων Μπίστη και Μπαλαούρα.

*Μεγάλο τραπέζι ΠΑΣΟΚων υπό τον Ανδρέα Σπυρόπουλο στήθηκε μετά την κηδεία σε κεντρικό καφέ του Πύργου. Αντικείμενο συζήτησης τα ψηφοδέλτια, η γενικότερη πολιτική κατάσταση μετά τα Τέμπη και η πορεία του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν έρθει και στελέχη από την Πάτρα, προεξάρχοντος του γραμματέα της Νομαρχιακής, Νίκου Μοίραλη.

*Για να ξέρετε, πάντως, τελευταία στιγμή ακυρώθηκε για λόγους υγείας η κάθοδος του Νίκου Ανδρουλάκη στην κηδεία, αφού το χειρουργημένο πόδι εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος