FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολή Καννή

Ημερομηνία: 08-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» έστειλε το παρακάτω κείμενο, με αφορμή χθεσινό σχόλιο στις Πρωινές Αιχμές.

Το δημοσιεύουμε αυτούσιο. «Κύριε Διευθυντά, Δεν γνωρίζω τι ώθησε την έγκριτη στήλη “πρωινές αιχμές” να θεωρήσει άξια σχολιασμού την αναφορά του Δημάρχου περί “δημιουργικής αποχώρησης” της παράταξής μας και της φράσης του ότι “κάποιοι είναι πιο χρήσιμοι ως απόντες παρά ως παρόντες”.

Όσο κι αν ο Δήμαρχος μας έχει συνηθίσει σε λεκτικές και λογικές υπερβάσεις που μόνο ο ίδιος μπορεί να κατανοήσει, νομίζω ότι θα άξιζε πρώτα από όλα να σχολιαστεί το γεγονός ότι η παρουσία των τεσσάρων δημοτικών μας συμβούλων ήταν αυτή που έδωσε τη δυνατότητα σχηματισμού απαρτίας στη συνεδρίαση, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να ψηφιστεί τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμός. Αλλιώς όλος ο Δήμος θα ήταν κυριολεκτικά στον αέρα. 

Επομένως, η μονόπλευρη αναπαραγωγή ειρωνικών σχολίων και εξυπνακισμών του Δημάρχου από την έμπειρη στήλη σας, αδικεί τις δεδομένες δημοσιογραφικές δυνατότητές σας και την πολύχρονη προσπάθειά σας για την ανάδειξη των τοπικών μας θεμάτων».  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος