FOLLOW US: facebook twitter

Προφυλακίζεται ο κατηγορούμενος για εμπρησμό στα Άγναντα

Ημερομηνία: 26-07-2022 | Συντάκτης:

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου για εμπρησμό από πρόθεση στα Άγναντα Πηνείας διέταξε ο Ανακριτής Αμαλιάδας, με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Αμαλιάδας, μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης απολογίας του το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πρωινής, η προσωρινή κράτηση αποφασίστηκε αφενός γιατί κρίθηκε πως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις περί ενοχής και αφετέρου διότι η ασκηθείσα δίωξη αφορά το αδίκημα εμπρόθετου εμπρησμού μεγάλης έκτασης (1.000 στρεμμάτων) με κίνδυνο για τις ανθρώπινες ζωές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησης και αποφυλάκισης του κατηγορουμένου από την πλευρά του συνηγόρου υπεράσπισης, Σάκη Κότσιφα -με την υποβολή εγγύησης.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αμαλιάδας, έπειτα από σχετικές καταγγελίες που υποβλήθηκαν στις πυροσβεστικές αρχές, αρνείται τις κατηγορίες και κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος