FOLLOW US: facebook twitter

Πρεμιέρα απόψε για το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»

Ημερομηνία: 06-05-2023 | Συντάκτης:

Όλα έτοιμα για την παιδική ομάδα των Heterronymous” που θα δώσει δύο παραστάσεις σήμερα και αύριο στο δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Όλα είναι έτοιμα για την παιδική παράσταση που ανεβάζει σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 6 και 7 Μαίου στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας, το το παιδικό τμήμα Θεάτρου της Ομάδας Τέχνης και Πολιτισμού “Heterronymous” με το κορυφαίο έργο της παγκόσμιας δραματουργίας «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ,. Πρόκειται δίχως άλλο για μια υπέροχη πρωτοβουλία των Heterronymous” και του δήμου Ήλιδας, μια παράσταση που προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό με αγάπη και μεράκι και βεβαίως πρωταγωνιστές τα παιδιά!

Οι τελευταίες πρόβες, όπως και πρόβα τζενεράλε πήγαν καταπληκτικά, τα παιδιά μάγεψαν όλους όσους έτυχε να παρευρεθούν στην τελική πρόβα και βεβαίως έκαναν υπερήφανους όλους όσους εργάστηκαν εδώ και μήνες με πολύ κόπο, αγάπη και μεράκι γι αυτήν την παράσταση που θα δούμε απόψε στην Αμαλιάδα.

Όπως αναφέρει η υπεύθυνη της Ομάδας Τέχνης και Πολιτισμού “Heterronymous κ. Δήμητρα Λέκκα « Ένιωσα τόσο περήφανη για αυτά παδιά,, τόσο συγκινημένη, Ικανοποίηση, γέλιο, ομαδικότητα, συνεργασία. Αγάπη. Ναι, πάθος για αυτό που κάνουμε, χωρίς κανένα όφελος οικονομικό αλλά με μόνο στόχο το να βιώνουμε τέτοιες στιγμές. Έχω ζήσει 40 χρόνια μέσα σε ομάδες. Αθλητικές, επιστημονικές, καλλιτεχνικές. Και από εμπειρία λέω ότι αυτή η ομάδα είναι ιδιαίτερη, σπάνια , μοναδική. Και τη λατρεύω.

Με τα παιδιά μας, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε στο Όνειρο. Σ’ ένα “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας”, την ωδή του Σαίξπηρ στον έρωτα. Όπου νεράιδες και ξωτικά, σε ένα δάσος γεμάτο εκπλήξεις, μπερδεύονται με 2 ζευγάρια που κυνηγούν και κυνηγιούνται και έναν πρόχειρο φτιαγμένο θίασο από μάστορες, καταλήγοντας σε ένα βασιλικό γάμο! Ανάμεσα στο θρόισμα των φύλλων, τα νανουρίσματα των πουλιών, το γκάρισμα του γαϊδάρου, τη μεταμόρφωση της αλήθειας της στιγμής και την άλλη αλήθεια, της φαντασίας, τα παιδιά γίνονται η παραμυθένια φωνή του δάσους.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος