FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ηλείας: Το Σάββατο το “ΗΛΕΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ 2024”

Ημερομηνία: 25-04-2024 | Συντάκτης:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ηλείας, θα πραγματοποιήσει, για 13η χρονιά, την εκδήλωση-αφιέρωμα στους Αρχαιολογικούς χώρους της Αρχαίας Ολυμπίας – Αρχαία Ήλιδα – Επικούρειος Απόλλωνα, καθώς και στο παρελθόν και παρόν του Νομού, στο πλαίσιο της πανελλήνιας εμβέλειας αυτής εκδήλωσης ”Ηλείας Εγκώμιον  2024” το Σάββατο 27η Απριλίου 2023 και ώρα 7μμ στην Αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. 

Η μεγάλη αυτή εκδήλωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχουν ήδη δηλώσει την παρουσία τους πολλοί πανεπιστημιακοί, δημοφιλείς καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών αλλά και συμπολίτες από όλα τα σημεία του Νομού, αφού αφορά τη διαδρομή και τον Πολιτισμό της περιοχής.

Συμμετέχουν

Γκινόπουλος Παναγιώτης: Παθολόγος – Ογκολόγος, MD MSC PHD expert prof. University Magna Graecia Medical school Catanzaro Italy, Πρ. της Ελληνικής Ετ. Προληπτικής Ογκολογίας: Τα οφέλη της Πρόγνωσης-Πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης του Καρκίνου και οι Ανάγκες του Νομού.

Μαρωνίτης Ιωάννης: Πρόεδρος, Όμιλος UNESCO Πειραιώς & Νήσων, Μέλος, Εκτ, Συμβ. Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων και Συλλόγων, UNESCO (WFUCA), Γενικός Πρόεδρος & CEO International Action Art: ”Πολιτιστικός Τουρισμός,

Μπουντουβής Γ. Ανδρέας: πρ.Πρύτανης του ΕΜΠ. Καθ. Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθν. Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ): 1ο Γυμνάσιο Αρρένων Πύργου: Αναδρομή στην αφετηρία μια προσωπικής ακαδημαϊκής διαδρομής…

 Συμμετέχει η Μικτή Χορωδία Πύργου

Πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της international Action Art και με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και της ΟΤΟΕ.

-Επιμέλεια μουσικής/εικόνας: Παναγ.Μαρίνος- συνθέτης.

Μέτα το τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συνεστίαση ,με πολυμελές μουσικό σχήμα και ποικίλο πρόγραμμα. Συμμετοχή μετά από έγκαιρη δήλωση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος