FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πύργου “ΟΙ ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΕΣ”: Βραβεύτηκαν οι πολύτεκνες μητέρες

Ημερομηνία: 15-05-2024 | Συντάκτης:

Τρυφερή εκδήλωση για τη Γιορτή της μητέρας

Μία όμορφη και τρυφερή εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πύργου οι “Πυργιώτισσες” με πρωτοβουλία της προέδρου Ανδριάνας Αγγελακοπούλου, την Κυριακή το απόγευμα 12 Μαίου 2024 στο Τεχνοδρόμιο (Ιστορικό Κέντρο Πύργου) όπου ο χώρος ήταν γεμάτος λουλούδια για την ημέρα.

Η πρόεδρος στην ομιλία της αναφέρθηκε στη μάνα στον πολυτιμότερο άνθρωπο στη ζωή του καθενός μας, στην μητρότητα, στις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει για να μεγαλώσει τα παιδιά της σε ένα κόσμο συχνά αφιλόξενο που δεν της παρέχει και τα καλύτερα εφόδια και που όμως καταφέρνει με αυταπάρνηση με την αγάπη, την τρυφερότητα και την αγκαλιά της, να ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Επίσης συγκινητική ήταν η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Ευγενία Πετροπούλου.

Μετά τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες απαγγέλθηκαν ποιήματα για την μάνα τα οποία ήταν από την ποιητική συλλογή της κα. Αγγελακοπούλου, έγιναν Βραβεύσεις σε Πολύτεκνες μητέρες μέλη του Συλλόγου και προσφέρθηκαν σε όλες τριαντάφυλλα,  προσφορά από το Ανθοπωλείο Δρογγίτη τον οποίον ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική αυτή προσφορά του!!! Την γιορτή του Συλλόγου παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής. Στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο στην κοσμική αίθουσα του Επαρχείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia