FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: «Χρυσός» ο Άγγελος Σπηλιόπουλος στην Τρίπολη

Ημερομηνία: 18-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

2ος ο Παπανικολόπουλος και 4ος ο Παπαλάμπρος στους Παίδες, 3ος ο Γαλανόπουλος στους Παμπαίδες

Την περασμένη Τετάρτη ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου βρέθηκε στο άλσος Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη στα πλαίσια του διασυλλογικού αγώνα ορεινής ποδηλασίας. Παρουσία που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς απέσπασε την ψηλότερη θέση στο βάθρο με νικητή τον Άγγελο Σπηλιόπουλο στους Παίδες, ενώ στην 2η θέση ανέβηκε ο επίσης άξιος Ανδρέας Παπανικολόπουλος και ακολούθησε στην 4η ο Τρύφωνας Παπαλάμπρος, που αναδεικνύεται σε μεγάλο μαχητή.

Αντίστοιχα στην κατηγορία Παμπαίδων την 3η θέση του βάθρου κατέκτησε ο καταπληκτικός Δημήτρης Γαλανόπουλος. Την τεχνική υποστήριξη των παιδιών είχε ο Άγγελος Παπαλάμπρος, τα οποία είχε κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του. Τους αθλητές συνόδευσαν όπως πάντα οι γονείς τους.

Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» δείχνουν πως μπαίνουν στον δρόμο των επιδόσεων και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία αν συνεχίσουν προπονητικά να εξελίσσονται να δούμε λαμπρότερες μέρες! Ο Πρόεδρος Γιάννης Ντούσης, όλο το Δ.Σ. και η οικογένεια του Ποδηλατοδρόμου τους συγχαίρει για την εξέλιξή τους και τους εύχεται καλή πρόοδο, όπως άλλωστε και σε όλους τους αθλητές του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος