FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: 3ος ο Παπανικολόπουλος, 5ος ο Σπηλιόπουλος στην Τρίπολη

Ημερομηνία: 19-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη διεξήχθη το τοπικό πρωτάθλημα Παίδων –Παμπαίδων μεταξύ άλλων κατηγοριών, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Στον αγώνα ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου με τον Ανδρέα Παπανικολόπουλο στον αγώνα αντοχής και την 6η θέση πήρε ο Άγγελος Σπηλιόπουλος, ενώ στην 8η ο Τρύφωνας Παπαλάμπρος.

Αντίστοιχα ο νεαρός Παπανικολόπουλος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης κατέκτησε την 4η θέση με τον Σπηλιόπουλο να τερματίζει 5ος, ενώ αντίστοιχο πλασάρισμα με το προηγούμενο είχε ο Παπαλάμπρος. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι αθλητές του Ποδηλατοδρόμου την φετινή χρονιά έχουν έντονη αγωνιστική δραστηριότητα από την αρχή της χρόνιας με πολλές νίκες και εξαιρετικές εμφανίσεις!

Το τμήμα ποδηλασίας της Αρχαίας Ολύμπιας συντονίζουν οι: Άγγελος Παπαλάμπρος και η Ελένη Μπούσδα οι οποίοι μαζί με τον κ. Σπηλιόπουλο Χάρη, τον κ. Γαλανόπουλο Λάκη συνεισφέρουν στο τμήμα ποδηλασίας αλλά και σε κάθε αθλητική και πολιτιστική δράση για τον τόπο τους με αγάπη και όλη την ψύχη τους, μαζί με τους άλλους γονείς των παιδιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia