FOLLOW US: facebook twitter

Πλατφόρμα για την πορεία των έργων

Ημερομηνία: 09-02-2024 | Συντάκτης:

-Συνάντηση Μητσοτάκη με Φαρμάκη και τους περιφερειάρχες της χώρας

Επιμ.: Παναγιώτης Φωτεινόπουλος


Τη δημιουργία μηχανισμού παρακολούθηση έργων υπό την προεδρία της κυβέρνησης και τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, για την παρακολούθηση της υλοποίησης των έργων αλλά και τη δημιουργία μιας δημόσιας πλατφόρμας για τα έργα τα οποία ολοκληρώνονται, υλοποιούνται και σχεδιάζονται σε κάθε περιφέρεια, ανακοίνωσε χθες στους δεκατρείς περιφερειάρχες της χώρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με τη φράση «να μην πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο», ο πρωθυπουργός ζήτησε τον καλύτερο δυνατό συντονισμό για την υλοποίηση των δεκατριών περιφερειακών σχεδίων που είχε παρουσιάσει η Νέα Δημοκρατία στην προεκλογική περίοδο, τονίζοντας ότι στόχος είναι η καλύτερη συνεργασία, χωρίς κομματικούς χρωματισμούς καθώς «αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα».

Παρών ήταν και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δήλωσε πως η ουσιαστική συνεργασία της Αυτοδιοίκησης με τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, αποτελεί προϋπόθεση συνολικής ανάπτυξης της χώρας.

«Στο πλαίσιο αυτό, οι Περιφερειάρχες συναντηθήκαμε σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον ίδιο και την ευρεία κυβερνητική αντιπροσωπεία, όλα τα ζητήματα που αφορούν τις Περιφέρειες, τα προβλήματα και τις ευκαιρίες.Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση επιζητεί την ευθύνη, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία. Τάσσεται υπέρ κάθε πρωτοβουλίας που ενισχύουν αυτά τα χαρακτηριστικά, προφανώς υπέρ και της δημόσιας πλατφόρμας για τα έργα που υλοποιούνται σε όλη τη χώρα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μία ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη, γνωρίζοντας πως σε αυτό τον τόπο δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά είμαστε όλοι ίσοι. Και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για μία Ελλάδα που θα επιβραβεύει τους ικανούς και θα ενισχύει εκείνους που τολμούν άλματα προς τα εμπρός, προς όφελος όλης της κοινωνίας», επισήμανε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia