FOLLOW US: facebook twitter

Πέθανε ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος

Ημερομηνία: 20-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο άφησε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος. Η ανάρτηση των οικείων του.

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος σε ηλικία 60ετών.

Σε ανάρτηση που έκαναν οι οικείου του στο facebook τονίστηκαν τα εξής:

Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Θα ενημερώσουμε σύντομα για το πότε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.
Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.

Χρήστος, Ραφαήλ, ΒιβήΟ Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία της Μακεδονίας στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και έχει δύο αδέλφια, τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζοντας πιάνο και τραγουδά.Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια. Από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών. Έίχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.Το 1986 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Όλα για σένα”. Το άλμπουμ ήταν μεγάλη επιτυχία και καθιέρωσε. Έκτοτε κυκλοφόρησε 15 προσωπικούς δίσκους.

Πηγή: News247.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος