FOLLOW US: facebook twitter

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Γυναίκα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 43χρονο

Ημερομηνία: 20-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στην Αστυνομία έχουν οδηγηθεί και ανακρίνονται η γυναίκα που διέπραξε το έγκλημα και η σύζυγος του θύματος που είδε την επίθεση από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε έγκλημα που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών στο κέντρο της πόλης της Χαλκίδας.Μία 39χρονη γυναίκα επιτέθηκε σε έναν 43χρονο, την στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του και τον μαχαίρωσε απανωτές φορές με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Το περιστατικό έγινε έξω από το σπίτι του θύματος, την στιγμή που αποχωρούσε για την εργασία του.Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, άντρες της οποίας προσήγαγαν την 39χρονη και την οδήγησαν στην Ασφάλεια όπου εξετάζεται για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της δολοφονίας. Μαζί στην Ασφάλεια έχει οδηγηθεί και η σύζυγος του θύματος που είδε το περιστατικό από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Το θύμα βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του και όπως όλα δείχνουν η 39χρονη περίμενε το θύμα να βγει από το σπίτι του για να του επιτεθεί. Από τις Αρχές διερευνώνται τα κίνητρα και αν πρόκειται για πράξη αντιζηλίας ή αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Πηγή: News247.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος