FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Δ.Σ. του  Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας με τον Μητροπολίτη Ηλείας

Ημερομηνία: 20-01-2024 | Συντάκτης:

Την Παρασκευή 19/1/2024 μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Πύργου & Αρχ. Ολυμπίας επισκέφτηκαν τον Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί το νεοσύστατο Δ.Σ. με τους τοπικούς φορείς.

Μετά τα συγχαρητήρια και τις ευχές για επιτυχία στο έργο του νέου Δ.Σ. ανταλλάχτηκαν απόψεις και σκέψεις για εκπαιδευτικά, θρησκευτικά και κοινωνικά θέματα και αναπτύχθηκαν τα σχέδια του Συλλόγου για το μέλλον.

Δόθηκαν αμοιβαίες υποσχέσεις για συνεργασία στα πλαίσια της συλλογικότητας, της κοινωνικότητας και της συναλληλίας της εκκλησίας και των εκπαιδευτικών.

Προσβλέποντας και στη συνέχεια αυτής της επικοινωνίας και συνεργασίας το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο, για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσε, για τις φωτεινές σκέψεις που κατέθεσε στη διάρκεια της επίσκεψης και για την τιμητική φιλοξενία του.

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος Μελπομένη Παπουτσή

Η Γενική Γραμματέας Δήμητρα Καραμεσίνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος