FOLLOW US: facebook twitter

Περιφερειακό συμβούλιο για την Πατρών-Πύργου στις 7 Αυγούστου κατόπιν αιτήματος του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη

Ημερομηνία: 29-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η πορεία κατασκευής της Πατρών-Πύργου θα συζητηθεί σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στις 7 Αυγούστου, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και η νέα κυβέρνηση δείχνει ότι… βιάζεται να πάρει αποφάσεις χωρίς να έχει κατασταλάξει στο πώς θα λύσει τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Την απόφαση για το περιφερειακό συμβούλιο γνωστοποίησε μέσω facebook ο περιφερειακός σύμβουλος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αποφασιστεί κοινή στάση όλων των Ηλείων αιρετών προκειμένου να μη χαθεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, να μην κινδυνεύσει το έργο και να ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης, δηλαδή στο τέλος του 2022, να γίνει ενημέρωση για το πού βρίσκεται τώρα το έργο και τι θα γίνει με τις τρεις εργολαβίες που έχουν «κολλήσει». Ο κ. Αγιομυργιαννάκης ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει να εξηγήσει ο νέος υπουργός τι θα συμβεί αν τελικά αλλάξει ο σχεδιασμός συνολικά και οδηγηθούμε σε ακύρωση του έργου και επαναδημοπράτησή του ως ενιαίου.

«Δεν υπάρχει πια άλλος χρόνος. Το χρωστάμε στα θύματα των τροχαίων, στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας, γιατί είμαστε όλοι εν δυνάμει θύματα αυτής της καρμανιόλας», έγραψε. Αρχή φόρμας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος