FOLLOW US: facebook twitter

Νεκρή 67χρονη σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 29-07-2019 | Συντάκτης:
Στη διασταύρωση Κολιρίου το Σάββατο το απόγευμα η μετωπική θανάτου- Τρεις ακόμα τραυματίες ανάμεσά τους ένα παιδάκι ενός έτους-Έκκληση για αίμα από τον Σταθμό Αιμοδοσίας για τους τραυματίες

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα την 67χρονη Ευγενία Νικολοπούλου από τον Πύργο σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Κολιρίου.

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένα Yaris και ένα Audi που κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις, συγκρούστηκαν μετωπικά υπό αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες, με συνέπεια το Yaris να πάρει «τρελή» πορεία και να «καβαλήσει» την προστατευτική μπάρα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 67χρονης συνοδηγού του Yaris, ο τραυματισμός της 37χρονης οδηγού και του ενός έτους βρέφους της, καθώς και ο τραυματισμός του οδηγού του Audi, ενώ τα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Τη νεκρή γυναίκα και τους τραυματίες απεγκλώβισαν από τα οχήματα οι πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου, ενώ ακολούθησε η διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Πύργου. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου.

Δραματική έκκληση για αίμα

Λόγω του τροχαίου δυστυχήματος και των τραυματιών αυξήθηκε δραματικά η ανάγκη για αίμα, κάτι που επισήμανε με δημόσια έκκληση-ανάρτηση της η διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνα Πανέτα.

«SOS. Μετά το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στον Πύργο, παρακαλώ πολύ όσοι αιμοδότες έχουν ομάδα αίματος Ο και Α να προσέλθουν αύριο το πρωί 9-1 στην ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε στο facebook η κα Πανέτα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος