FOLLOW US: facebook twitter

Πέντε συν δυο αντιδήμαρχοι στην Αρχαία Ολυμπία

Ημερομηνία: 08-01-2024 | Συντάκτης:

Ορίστηκαν χθες με απόφαση του Δημάρχου Άρη Παναγιωτόπουλου

 

Ιδρύεται και αυτοτελές γραφείο Διεθνών και Ολυμπιακών θεμάτων υπαγόμενο απευθείας στο Δήμαρχο

 

Τον ορισμό επτά Αντιδημάρχων, πέντε έμμισθων και δυο άμισθων με θητεία μέχρι 31/01/2025 ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Άρης Παναγιωτόπουλος σηματοδοτώντας όπως είπε την έναρξη μιας νέας εποχής για το Δήμο. Παράλληλα, ανακοίνωσε και την ίδρυση Αυτοτελούς Γραφείου Διεθνών και Ολυμπιακών Θεμάτων το οποίο και θα υπάγεται απευθείας στον ίδιο.

«Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω τον ορισμό των επτά Αντιδημάρχων της Αρχαίας Ολυμπίας που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τον Δήμο μας. Μία εποχή ανανέωσης, δημιουργίας και συνεργασίας» επισήμανε ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε «Θέλω να τονίσω ότι ο ρόλος των Αντιδημάρχων είναι κρίσιμος, αλλά στην προσπάθεια θα έχουν συμμετοχή όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι υποψήφιοι.Η δύναμή μας βρίσκεται στην ενότητα, στη συνεργασία και στην αφοσίωση για τον κοινό μας στόχο ο οποίος είναι η ανάπτυξη και αναβάθμιση της περιοχής μας, διατηρώντας ταυτόχρονα την ιστορική και πολιτιστική της κληρονομιά.Σε αυτό τον δρόμο, κάθε δημότης είναι πολύτιμος. Η συμβολή σας, οι ιδέες σας, η ενεργή συμμετοχή σας, είναι αναγκαία για την υλοποίηση του οράματός μας. Μαζί, ως μία ομάδα, ως μία γροθιά, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο που θα είναι πηγή έμπνευσης, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρο τον κόσμο.Καλωσορίζω λοιπόν τους επτά Αντιδημάρχους στην ομάδα μας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο που έχουμε μπροστά μας. Μαζί, θα γράψουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία της Αρχαίας Ολυμπίας».

 

Οι αντιδήμαρχοι

Οι έμμισθοι αντιδήμαρχοι και οι αρμοδιότητες που τους μεταβιβάζονται είναι οι παρακάτω:

  • Παπαηλιού Σωτήρης

Αναπληρωτής Δήμαρχος.

Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ, Προγραμματισμού, Διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

 

  • Λινάρδος Γεώργιος

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Πολιτικής Προστασίας, Επεκτάσεις Δημοτικού και Αγροτικού Εξηλεκτρισμού.

 

  • Σοφιανός Κωνσταντίνος

Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οδοποιίας, Μηχανημάτων, Αγροτικής Ανάπτυξης και Παραγωγής. Καταστημάτων, Επιχειρήσεων και Εμπορίου, Συντήρηση Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού.

 

  • Κρέζος Γεώργιος

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος, Πρασίνου. Γραφείο Κίνησης Οχημάτων, Συντήρησής τους και Υλικού του Δήμου.

 

  • Ηλιοπούλου Αθηνά

Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Δράσεων, Διεθνές Φεστιβάλ, Κοινωνικές Δομές, Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», Κέντρο Κοινότητας.

 

Και Άμισθοι οι:

  • Κάτσικας Δημοσθένης

Αντιδήμαρχος Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Χρηματοδοτήσεις, Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας, Ενεργειακή Αναβάθμιση, Πρωτογενής Τομέας (κτηνοτροφία), Δράσεις για αδέσποτα ζώα.

 

  • Χρυσανθακόπουλος Αντώνης

Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού & Νεολαίας, Τουρισμού & Πολιτισμού.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος