FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-Ολυμπιάδα 0-0: Θα ξεχαστεί γρήγορα!

Ημερομηνία: 15-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πελόπιο και Ολυμπιάδα αναλώθηκαν σε πολύ δυνατές μονομαχίες για 90 λεπτά, με την Ολυμπιάδα να έχει ελαφρά εδαφική υπεροχή και το αποτέλεσμα, 0-0, επισφράγισε την πολύ μέτρια εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Πελοπίου.

Μοναδική καλή ευκαιρία στο ματς, στο 80΄ για την Ολυμπιάδα, όταν ο Λευτέρης Κωνσταντόπουλος μπήκε κατά μέτωπο στην περιοχή πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Κούβελα, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Με τον ένα βαθμό οι δύο ομάδες έφτασαν τους δύο στο πρωτάθλημα, αφήνοντας στην τελευταία θέση του 1ου Ομίλου την Θύελλα.

 

Πελόπιο: Κούβελας, Μπριτζίκης (46΄ Βαμβακάς), Μήλιος (80΄ Γρηγορόπουλος), Σταμόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Κατσώλης, Τσιμάνης, Καρβουνιάρης, Γ.Ν. Χριστόπουλος (75΄ Δάνισκας), Σακέλλης, Γ. Χριστόπουλος (80΄ Κοντός).

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Σοφ. Μπίρμπας (85΄ Κουσκουλιάνος), Ι. Φωτακόπουλος, Στ. Μπίρμπας, Αγγελόπουλος (75΄ Ζέρβας), Θ. Καλαντζής, Γ. Μπίρμπας, Δ. Μπίρμπας (65΄ Αργυρίου), Μπατουδάκης (65΄ Διαμαντάκος), Κωνσταντόπουλος, Ν. Ροδόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος