FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Πανηλειακός 0-1: Μόνος πρώτος o Πανηλειακός

Ημερομηνία: 15-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με σκόρερ τον Τζανέτο ο Πανηλειακός πέρασε από το Επιτάλιο

Ο Πανηλειακός έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση του Αλφειού χθες στο Επιτάλιο και πλέον είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία του 1ου Ομίλου, δύο βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Ξενοφώντα, τον οποίο υποδέχεται στον Πύργο την επόμενη αγωνιστική, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου (έχει Κύπελλο το προσεχές Σαββατοκύριακο). Ο μαχητικός Αλφειός έμεινε στην 3η θέση με 6 βαθμούς.

Η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Πανηλειακό στο 20΄ όταν απευθείας φάουλ του Τζανέτου από καλή θέση, βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτυών! Στο 30΄ ο Αλφειός απάντησε στις ευκαιρίες όταν από κόρνερ του Τσαντίλη, ο Παργινός έπιασε το σουτ, όμως έδιωξαν λίγο πριν τη γραμμή της εστίας οι αμυντικοί του Πανηλειακού. Στο 35΄ κεφαλιά του Τσίγκρηλα από κόρνερ του Γαλανόπουλου, έφυγε ελάχιστα άουτ και στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου, από κόρνερ του Τσαγκάρη, ο Καμαρά αμαρκάριστος έπιασε τη κεφαλιά, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη ο Πανηλειακός μπήκε πιο δυνατά και σε μια γρήγορη επίθεση στο 55΄, η μπάλα έφτασε στον Τζανέτο και σε κενή εστία σημείωσε το 0-1. Στο 65΄ από κόρνερ του Γαλανόπουλου και κεφαλιά του Κολόκα, ο Καρανάσης έδιωξε πάνω από τη νοητή γραμμή της εστίας. Και στο 87΄ κοντινή κεφαλιά του Κακόγιαννου, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βυθούλκας.

 

Αλφειός: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Τσαντίλης, Αβραμόπουλος, Τεκερλέκης, Τζουβάνι (72΄ Λιαρόπουλος), Βαραμπούτης (80΄ Λαμπρόπουλος), Παργινός, Αγριδιώτης, Καλομοίρης (87΄ Μαραγκός).

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Κωτσάκης, Δημάκης, Τσίγκρηλας (90΄ Πετρόπουλος), Έλιοτ (77΄ Κακόγιαννος), Καμαρά (55΄ Μπάλλας), Τζανέτος, Τσαγκάρης (77΄ Μπουρνέλης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος