FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Βρίνας-Θύελλα 3-0: Τρίποντο ο Κεραυνός, «φωνές» η Θύελλα

Ημερομηνία: 15-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κεραυνός Βρίνας νίκησε 3-0 τη Θύελλα και αυτό ήταν το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, με τους Θυελλιώτες, που πλήρωσαν το κακό ξεκίνημα στο ματς, να εκφράζουν παράπονα για την διαιτησία.

Μόλις στο 7΄ το σκορ ήταν 2-0 για την ομάδα του Κώστα Δρακόπουλου, που μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή. Στο 4΄ από γύρισμα του Μουπφούκι στο ύψος της περιοχής ο Ανουντσιάτα με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 7΄ μετά από σουτ του Γ. Δρακόπουλου, απόκρουση του Τσάμπρα και πλασέ του Μουπφούκι στην επαναφορά, έγινε το 2-0 για την ομάδα της Βρίνας. Η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 12΄ είχε κεφαλιά του Φ. Δρακόπουλου, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια όμως έχασε δύο παίκτες με τραυματισμό (Πρέντι και Μουζάκι) και δυσκόλεψε πολύ το έργο της. Στο 30΄ ο Κεραυνός είχε σουτ από τον Γ. Δρακόπουλο με την μπάλα να περνάει ξυστά από το δοκάρι.

Στην επανάληψη και με το σκορ στο 2-0, η Θύελλα εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία για δύο φάσεις. Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Θύελλας, στο 60΄ ο Χρυσαειδής ανατράπηκε στα όρια της μεγάλης περιοχής, ο διαιτητής Ρηγόπουλος έδειξε πέναλτι, αλλά ο βοηθός Καραμέρος του υπέδειξε πως η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής! Και στο 65΄ σε μαρκάρισμα για κίτρινη κάρτα του Πρίνου πάνω στον Κοζοκάρου, ο διαιτητής δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του Κεραυνού. Οι γηπεδούχοι πάντως ισχυρίζονται ότι το φάουλ έκανε ο Τσιλιβήτας που δεν είχε κάρτα και όχι ο Πρίνος.

Στο 67΄ ο Φώτης είχε ένα σουτ που απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Φιλιππόπουλος και αυτή ήταν ουσιαστικά η τελευταία ευκαιρία της Θύελλας να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Στο 70΄ ο Κιάμος έκανε συρτή μπαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Γκολφίνος με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (3-0). Τέλος, στο 80΄, ο Κεραυνός είχε δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Κιάμου από δεξιά.

 

Κεραυνός: Φιλιππόπουλος, Πρίνος, Δημόπουλος, Βουρλούμης, Τσιλιβήτας, Αγκόλι, Κιάμος (75΄ Τσίχλης), Κουής (55΄ Δούφας), Μουπφούκι, Δρακόπουλος, Ανουντσιάτα (65΄ Γκολφίνος).

Θύελλα: Τσάμπρας, Τ. Τσιμάνης, Φώτης, Σωτηρόπουλος (75΄ Παπαγεωργίου), Δρακόπουλος, Καλαμαράς, Μουζάκι (46΄ λ.τρ. Σούφης), Πρέντι (25΄ λ.τρ. Δ. Λίλα), Κοζοκάρου, Χρυσαειδής (84΄ Μ. Τσιμάνης), Μπαχούρος (75΄ Ρενάλντο).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος