FOLLOW US: facebook twitter

Παρέμβαση Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας για «Πατρών-Πύργου»

Ημερομηνία: 06-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”91693″ img_size=”full”][vc_column_text]Στον αγώνα του Δήμου και των φορέων, για την υλοποίηση του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου, συμπαραστέκεται ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας, επισημαίνοντας σε ανακοίνωση του, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επιτρέψουν να τεθεί το έργο σε «περιπέτειες».

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέκος Γαλανόπουλος και η Γ.Γ. Αικατερίνη Μουστάκη επισημαίνεται:

«Οι Ηλείοι πολίτες εδώ και πολύ καιρό διεκδικούν  και θέλουν επιτέλους να δουν την υλοποίηση του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το πιο σημαντικό αναπτυξιακό έργο  για την Ηλεία και την Δυτική Ελλάδα των τελευταίων ετών  και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε μα δικαιολογήσουμε ή να επιτρέψουμε πλέον την οποιαδήποτε χρονοτριβή  που θα το έθετε σε κίνδυνο ή θα έβαζε το ίδιο το έργο σε “περιπέτειες”.

Είναι ζήτημα ασφάλειας, είναι θέμα αξιοπρέπειας για την ποιότητα της ζωής μας είναι ανάγκη για την ‘άμεση και σύντομη εξυπηρέτηση των αναγκών μας, είναι μια κίνηση τέλους στην απομόνωσή μας από την υπόλοιπη Ελλάδα, είναι χρέος και καθήκον μας μα μην υποχωρήσουμε μπροστά στην οποιαδήποτε καθυστέρηση απέναντι σε τόσους συμπατριώτες μας πού έχασαν τη ζωή τους στην πιο επικίνδυνη οδική αρτηρία της χώρας.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογός Ηλείας, μας συμπαραστέκεται και συμμετέχει στον αγώνα του Δήμου και των φορέων προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και συναντίληψη για την σπουδαιότητα των πρωτοβουλιών μας  να μπορέσουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι θέλουμε τον δρόμο σύντομα χωρίς άλλες παρανοήσεις, πολιτικές η μικρόψυχες αντιπαραθέσεις  ή άλλες σκοπιμότητες που αποτελούν το ανάχωμα στο απολύτως δίκαιο αίτημά μας.

Ο χρόνος έχει πλέον εκπνεύσει, τα περιθώρια για νέες παλινωδίες και αστοχίες δεν υπάρχουν, τα χρήματα για το έργο δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα και εμείς δεν θέλουμε και άλλες οικογένειες να θρηνήσουν δικούς τους ανθρώπους στο σημερινό δρόμο του μαρτυρίου».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot