FOLLOW US: facebook twitter

Παράσταση διαμαρτυρίας κατά τη διέλευση της Φλόγας

Ημερομηνία: 15-04-2024 | Συντάκτης:

-Αποφάσισαν οι δικαστικοί υπάλληλοι Αμαλιάδας που έκαναν συμβολική κατάληψη

Σε συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας προχώρησαν σήμερα το πρωί  οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νέο Δικαστικό χάρτη της χώρας που μετατρέπει το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας σε παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου Ηλείας και μεταφέρει όλες τις οργανικές θέσεις των υπαλλήλων εκεί.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο χάνει την αυτοτέλειά του του το Πρωτοδικείο και ανοίγει ο δρόμος για την υποβάθμισή του και μελλοντικά την κατάργησή του.

Η συμβολική κατάληψη πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 το πρωί και κατά την διάρκειά της πραγματοποιήθηκε και Γενική Συνέλευση και αποφασίστηκε η επόμενη κίνησή τους, που είναι η παράσταση διαμαρτυρίας έναντι της πλατείας Ανεμομύλου στην Αμαλιάδα, κατά την διάρκεια της έλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας, στις 14:30 αύριο το μεσημέρι.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι ζητούν να μην ισχύσει ο νέος δικαστικός χάρτης στην περίπτωση της Αμαλιάδας, να διατηρηθούν οι οργανικές τους θέσεις στο Πρωτοδικείο της Αμαλιάδας και επιπλέον να ενισχυθούν, καθώς υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος