FOLLOW US: facebook twitter

Εντυπωσίασε η τελική πρόβα της Τελετής Αφής στην Ολυμπία! (photos)

Ημερομηνία: 15-04-2024 | Συντάκτης:

Εντυπωσιακό ήταν το θέαμα που παρουσίασαν στους θεατές που κατέκλυσαν από το πρωί το αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας, η χορογράφος της Αφής Άρτεμις Ιγνατίου και η ομάδα της, στην τελική πρόβα για την αυριανή Τελετή Αφής.

Πολύς ο κόσμος, κυρίως σχολεία αλλά και ξένοι επισκέπτες, που παρακολούθησαν την τελική πρόβα και την χορογραφία που έχει φέτος αρκετά νέα στοιχεία, πάντα όμως με απόλυτο σεβασμό στην αρχαιότητα.

Στην τελετή συμμετέχουν 48 καλλιτέχνες, Ιέρειες και Κούροι που επιλέχθηκαν για την ομοιότητά τους με τους νέους στην αρχαιότητα.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα γεννηθεί στα χέρια της Πρωθιέρειας Μαίρης Μηνά, ενώ τη Χορογραφία έχει εμπνευστεί και σκηνοθετήσει η Καλλιτεχνική διευθύντρια και Χορογράφος των Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από το 2008, Άρτεμις Ιγνατίου, σε μουσική σύνθεση του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Στην παρακάτω ανάρτηση η Επίσημη Πρόβα για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» από την σελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Facebook


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος