FOLLOW US: facebook twitter

Παραμύθια, καλικάτζαροι και πολύ … άχνη!: Κάθε μέρα και μια γιορτή στο «Marietta Νέα Εποχή»

Ημερομηνία: 24-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Το μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων, βιώνουν τις τελευταίες μέρες, οι λιλιπούτειοι μαθητές της «MARIETTA Νέα Εποχή» καθώς οι γιορτούλες που πραγματοποιούν, είναι γεμάτες όμορφες μυρωδιές, καλικάτζαρους και υπέροχα παραμύθια.

Σε μια από αυτές τις πολύ όμορφες γιορτές, τα παιδάκια του μεταβρεφικού τμήματος μεταμορφώθηκαν σε ζαχαροπλάστες και καλικάτζαρους! Οι μικροί ζαχαροπλάστες έφτιαξαν τα πιο νόστιμα γλυκά των Χριστουγέννων γεμάτα μυρωδιές κανέλας, καραμέλας και τα πασπάλισαν με ζάχαρη! Αυτός ήταν και ο λόγος που τα καλικατζαράκια ξετρελαμένα δημιούργησαν το απόλυτο χάος και οι ζαχαροπλάστες ξεκίνησαν να τους κυνηγούν!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων όμως και πάλι έκανε το θαύμα του! Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι υποδέχθηκαν τον Αϊ- Βασίλη και πήραν τα δώρα τους!

Ακόμα όμως μια υπέροχη γιορτή πραγματοποιήθηκε με το παιδικό τμήμα. Τίτλος της, «Ένα αλλιώτικο παραμύθι…». Μια γιαγιά που δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στα παραμύθια, κατάλευκες χιονονιφάδες, πανέμορφοι τυμπανιστές και χαριτωμένα ταρανδάκια ήταν οι πρωταγωνιστές στο θεατρικό του παιδικού τμήματος στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή! Το μήνυμα της γιορτής βαθύ και αληθινό… «Τίποτα δε χάνεται, γιατί τίποτα δεν είναι φτιαγμένο για να χαθεί…». Τα παιδάκια έδωσαν το καλύτερο κερδίζοντας το μεγαλύτερο χειροκρότημα από τους γονείς τους που μαγεμένοι παρακολούθησαν τη παράσταση!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος