FOLLOW US: facebook twitter

Παρελθόν από τον δήμο Πύργου ο Γιώργος Καραστέργιος

Ημερομηνία: 24-01-2023 | Συντάκτης:

Υπέβαλε χθες την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΠ

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Παρελθόν από τον δήμο Πύργου αποτελεί από χθες ο μέχρι πρότινος Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Δημάρχου Πύργου και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύργου, Γιώργος Καραστέργιος, καθώς χθες υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο ίδιος στη συνέχεια δήλωσε: «Ευχαριστώ το δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο και την πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πύργου Ρούλα Αλικάκη Τζανέτου για τη συνεργασία που είχαμε. Ο κύκλος μου στο δήμο Πύργου έκλεισε. Θα πρέπει να ασχοληθώ με την οικογένειά μου».

Λίγη ώρα αργότερα ο δήμαρχος Πύργου τον ευχαρίστησε με δημόσια ανάρτησή του στα social media:

«Ευχαριστώ θερμά τον Γιώργο Καραστέργιο για την δημιουργική συνεργασία που είχαμε στον Δήμο Πύργου. Κατανοώ τους οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους παραίτησής του. Εύχομαι καλή πορεία, καλή επιτυχία στην νέα του εργασία. Παραμένουμε φίλοι σε πνεύμα συνεργασίας, ώστε να είμαστε χρήσιμοι στους συνανθρώπους μας».

Η «Πρωινή» σάς ενημέρωσε από τη χθεσινή στήλη «Πρωινές Αιχμές» για το ενδεχόμενο παραίτησής του, αφού το περασμένο τριήμερο είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία στην πόλη, εξαιτίας της απουσίας του κ. Καραστέργιου από την κοπή της πίτας του δήμου στο Λάτσειο, αλλά και από την απουσία του από την εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων δήμου Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής», η απόφαση της παραίτησης είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, καθώς ο ίδιος θεωρεί πως ο κύκλος του στον δήμο Πύργου έχει ολοκληρωθεί από πλευράς προσφοράς, δίχως αυτό να αποτελεί μομφή προς τον δήμαρχο.

Είναι αυτονόητο πως μετά την παραίτησή του έχει αποκλειστεί και κάθε πιθανότητα να είναι και ο ίδιος υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Πύργου στις επερχόμενες εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.

Για την επόμενη μέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το περιβάλλον του έχει βολιδοσκοπηθεί ανεπισήμως από διάφορα πολιτικά γραφεία για ενδεχόμενη συνεργασία, ο ίδιος όμως προς το παρόν φέρεται να είπε σε φιλικά του πρόσωπα ότι προέχει η ξεκούρασή του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος