FOLLOW US: facebook twitter

Α. Τρυφωνόπουλος: «Περάσαμε πολύ δύσκολη εβδομάδα»

Ημερομηνία: 24-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ηττήθηκε στη Γαστούνη με το βαρύ 3-0 από τον Αίαντα, ωστόσο υπάρχουν ελαφρυντικά, καθώς η ομάδα πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, με όλα αυτά που έγιναν με την αποχώρηση των Κακά, Λεμαρί και την ανάρτηση του Γάλλου, αλλά και τον θάνατο της μητέρας των αδερφών Τσίγκρηλα.

Ο τεχνικός Ανδρέας Τρυφωνόπουλος στάθηκε και σε αυτά τα γεγονότα, σε δηλώσεις του στην «Πρωινή». «Παρά τις απουσίες που είχαμε και τα γεγονότα που προηγήθηκαν όλη την εβδομάδα, είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε αμέσως μετά το 0-1 με τις κεφαλιές του Λούσκου και του Κακόγιαννου,  δεν τα καταφέραμε, και τα γκολ που δεχτήκαμε είναι τέτοια που όταν τα δέχεσαι δεν έχεις τύχη. Δεν είχαμε τέσσερις βασικούς παίκτες και άλλαξε ο σχεδιασμός. Τις τελευταίες εβδομάδες είμαστε αναγκασμένοι να αλλάζουμε συνεχώς τα πλάνα μας. Και τώρα για το επόμενο ματς δεν θα έχουμε τρεις παίκτες που ήταν στο όριο καρτών και «κιτρινίστηκαν», τους Κασμερίδη, Αντωνιάδη και Λούσκο, οπότε πάλι θα αναγκαστούμε να προβούμε σε αλχημείες. Έγιναν πολλά μέσα στην εβδομάδα, με τις αποχωρήσεις των παικτών, τις δημοσιεύσεις και την απώλεια της μητέρας των αδερφών Τσίγκρηλα και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και την ηρεμία μας. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες που έχει βιώσει η ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος.

Όσο για την συνέχεια, αν μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα και για την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης, ο τεχνικός του Πανηλειακού μας είπε: «Από εμάς εξαρτάται το αν θα αντιστρέψουμε το κλίμα, μέσα από την δουλειά που θα κάνουμε. Πρέπει να γίνει και ουσιαστική μεταγραφική ενίσχυση και γενικά να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι πλέον να διεκδικήσουμε άλλα πράγματα, σε σχέση με τον αρχικό στόχο της ομάδας».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος