FOLLOW US: facebook twitter

Παραιτήθηκε ο Γ.Γ. του δήμου Πύργου Χάρης Αντύπας

Ημερομηνία: 13-12-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”77963″ img_size=”full”][vc_column_text]Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου Πύργου υπέβαλε χθες ο Χάρης Αντύπας. Η απόφασή του αυτή – με αριθμό 200 βάση του εγγράφου παραίτησης – έρχεται μετά τους δύο κύκλους “επισημάνσεων” για τη λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου και τη συνεδρίαση της Δευτέρας στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα, όπου δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό σχεδόν από τις περισσότερες παρατάξεις του δήμου, μα ιδιαίτερα από το δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή, που στην τοποθέτησή του κράτησε ίσες αποστάσεις από το Γενικό Γραμματέα του δήμου και τον πρόεδρο του ΔΛΤΠ, τονίζοντας ότι και οι δυο, Χ. Αντύπας και Λ. Βαρουξής ήταν πρόσωπα δικής του επιλογής.

Ο κ. Αντύπας στην επιστολή – απόφαση προς το δήμαρχο Πύργου, αναφέρει τα εξής:

“Σας υποβάλλω την παραίτησή του από τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του δήμου Πύργου, καθώς αρνούμαι να συμμετέχω σε έναν Οργανισμό που δεν διαφυλάσσει τα κοινωνικά και οικονομικά συμφέροντα των συνδημοτών μου”.

Ο ίδιος φέρεται να είναι αμετακίνητος στην απόφασή του αυτή και τίποτα στη δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται να μπορεί να τον οδηγήσει σε ανάκληση της παραίτησής του.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot