FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου: Νέος πρόεδρος της ΔΗΚΕΠ ο Τάκης Μουσταφέρης

Ημερομηνία: 13-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύργου (ΔΗΚΕΠ) μετά την από καιρό παραίτηση του Γ.Γ. του Δήμου Χάρη Αντύπα, εξελέγη στη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, ο πρώην αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μουσταφέρης, Πολιτικός Μηχανικός. Τα υπόλοιπα θέματα που αφορούσαν τη ΔΗΚΕΠ, αναφορικά με την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2017 δεν συζητήθηκαν λόγω έλλειψης της απολύτου πλειοψηφίας που απαιτούνταν.

Στη συνεδρίαση, εγκρίθηκε ακόμα η ένταξη της Δημοτικής Κοινότητας Πύργου και των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Πύργου στο πρόγραμμα Δακοκτονίας 2019 αλλά και η πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας.

Θα πρέπει να αναφερθεί, ότι στη συνεδρίαση, παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας Π. Κορισιάνος και Γ. Καραμάνης οι οποίοι και κατέθεσαν αίτημα το θέμα της παραχώρησης ακινήτων του δήμου Πύργου στο Υπερταμείο, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό για να τεθεί σε συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος