FOLLOW US: facebook twitter

Παραίτηση με αιχμές

Ημερομηνία: 25-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

«Βόμβα» στη Δικαιοσύνη αποτελεί η παραίτηση από το νεοεκλεγέν ΔΣ της «Εταιρείας Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών, για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες», της ηλειακής καταγωγής πρώην Προέδρου της, Αρεοπαγίτη ε.τ. Διονυσίας Μπιτζούνη, καθώς η Ανώτατη Δικαστής κατήγγειλε βαριές παρατυπίες στον τρόπο που διεξήχθησαν οι εκλογές, όπως ότι ψήφισαν νέα μέλη της Εταιρείας-Δικαστές χωρίς να έχουν καταβάλει οι ίδιοι τις απαιτούμενες συνδρομές, τις οποίες ανέλαβε να πληρώσει υποψήφια και μέλος του απερχόμενου ΔΣ!

Στην επιστολή της η κ. Μπιτζούνη, που όσα καταγγέλλει κλονίζουν σοβαρά την 35χρονη ιστορία της «Εταιρείας Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών, για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες», αναφέρει μεταξύ άλλων ότι την ημέρα των αρχαιρεσιών παρατηρήθηκε αθρόα εισροή νέων μελών Δικαστών, οι οποίοι ενεγράφησαν χωρίς να καταβάλουν την εγγραφή και την συνδρομή τους, αλλά ανέλαβε την υποχρέωση να τα καταβάλλει υποψήφια, αφού προηγουμένως τους είχε υποδειχθεί συγκεκριμένη λίστα με οκτώ υποψήφιους.

Από το κείμενο παραίτησης της κ. Μπιτζούνη προκύπτει ότι ο τρόπος με τον οποίο διεξήχθησαν οι τελευταίες αρχαιρεσίες «απαξιώνουν το ρόλο και το σκοπό της Εταιρείας και προσβάλλουν θεσμούς και προσωπικότητες» και μάλιστα σε ένα χώρο, στον οποίο δραστηριοποιούνται δικαστές!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος