FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Την Τετάρτη τα… σπουδαία!

Ημερομηνία: 10-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρκου θα δώσει την τελική του απάντηση για το αν θα αναμιχθεί στα διοικητικά του ΠΑΟΒ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η προγραμματισμένη έκτακτη Γ.Σ. του ΠΑΟΒ και… λευκός καπνός δεν βγήκε στα διοικητικά ούτε αυτή τη φορά! Το «παρών» έδωσαν το απερχόμενο Δ.Σ. και μέλη του συλλόγου, 30 συνολικά άτομα, μεταξύ αυτών φυσικά και ο επί πολλά χρόνια επικεφαλής του ΠΑΟΒ, Γιάννης Λέντζας, Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης. 

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρκου, που τα τελευταία χρόνια είναι από τους δυνατούς χορηγούς του ΠΑΟΒ, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ασθενείας, και αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά με άνθρωπο του ΠΑΟΒ ζήτησε από την Επιτροπή συντονισμού να γίνει συνάντηση μεθαύριο Τετάρτη, όπου αναμένεται να απαντήσει είτε θετικά είτε αρνητικά για το αν θα αναμιχθεί στα διοικητικά του ΠΑΟΒ. Ο Δημήτρης Μάρκου  δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Βάρδα, ως ιδιοκτήτης της εταιρείας «Agroexport», ενώ έχει υπάρξει μεγαλομέτοχος του Αχαρναϊκού.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, κατά την Γ.Σ. ζήτησε όποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα να προχωρήσει και ο δήμος θα βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού, όπως κάνει με όλες τις ομάδες του δήμου.

Πάντως, στις τάξεις του απερχόμενου Δ.Σ. του ΠΑΟΒ επικρατεί απογοήτευση για το γεγονός πως η τοπική κοινωνία δεν δείχνει ενδιαφέρον για το μέλλον του ΠΑΟΒ, μιας ομάδας που ανέδειξε την κωμόπολη σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα απέσπασε άκρως θετικά σχόλια για την πολυετή και αξιοπρεπή παρουσία της στην Γ΄ Εθνική.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia