FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Θύελλα Ραφήνας 0-0: «Χ»αμένοι βαθμοί…

Ημερομηνία: 26-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας, στο γήπεδο «Β.Μουρκιώτης» της Ν.Μανολάδας (λόγω εργασιών στο χλοοτάπητα του γηπέδου Βάρδας) δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Θύελλας Ραφήνας. Έμεινε στο 0-0, έχασε δύο βαθμούς και σε συνδυασμό με τη νίκη του Παλληνιακού και του Διαγόρα Ρόδου, υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι», που αγωνίστηκαν χωρίς τον τιμωρημένο Νίκο Ντόμα, ήταν καλύτεροι, πίεσαν για το γκολ της νίκης αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 5΄ πλασέ του Αγουρίδη σταμάτησε στο χέρι αντιπάλου αλλά ο διαιτητής Καδδάς από την Αχαΐα θεώρησε πως δεν υπάρχει παράβαση. Στο 14΄ μετά από μπαλιά του Μικελάτου στον Περικλή Πολίτη, αυτός σούταρε λίγο άουτ και στο 38΄ το σουτ του Χαρακτίδη μέσα από την περιοχή είχε την ίδια τύχη.

Ο Μικελάτος στο 50΄ πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί ενώ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΒ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Γιώργο Πολίτη που από 6-7 μέτρα, μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα Πάντο, πλάσαρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Νωρίτερα, στο 85΄ ο Μπουντάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Δημόπουλο, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΒ απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια. Στο 87΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λιόσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 25ο λεπτό, ο Πέκεζ τραυματίστηκε στο κεφάλι και διεκομίστη στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου του  έγιναν 4  ράμματα.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Δημόπουλος, Λιόσης, Αγουρίδης, Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ (25’ λ.τρ. Γούρμος), Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Ντάζος (59’ Θ. Νικολόπουλος), Μπούνας, Μικελάτος, Ζέλιος.

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Φύτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Αράπης, Μπουντάκης (88’ Παπίλης), Δημητρίου, Μαργέτης (78’ Παπαδόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος