FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Πανηλειακός 0-1: Επέστρεψε στα τρίποντα στο ηλειακό ντέρμπι

Ημερομηνία: 26-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το ντέρμπι με τον σκόρερ Γιώργο Σταθάτο και τον Σιούλα.

 

Ο Πανηλειακός με γκολ του Σταθάτου στο 10ο λεπτό νίκησε 1-0 τον Αστέρα στην Αμαλιάδα, στο ηλειακό ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και πήρε βαθμολογική ανάσα, μετά από τέσσερα αποτυχημένα αποτελέσματα.  Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 11 βαθμούς και απέχουν 6 βαθμούς από τη 2η θέση, που είναι και ο στόχος τους. Ο Αστέρας έμεινε στους δύο βαθμούς, οχτώ πίσω από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και τα πράγματα έχουν πλέον δυσκολέψει πολύ.

Το γκολ από νωρίς

Ο Πανηλειακός, που αγωνίστηκε  χωρίς το Γιάννη Σωτηρόπουλο, που τέθηκε εκτός ομάδας ύστερα από αντιπαράθεση που είχε με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη, μετά το ματς Κυπέλλου με το Κουρτέσι, μπήκε αποφασισμένος για το τρίποντο, να σκοράρει νωρίς και να διώξει το άγχος. Έτσι κι έγινε. Στο 10ο λεπτό, ο Χατζηστάμου έβγαλε τη σέντρα, ο Μπαρμπαρούσης έπιασε ανάποδο ψαλίδι, ο Χρήστου απέκρουσε στη δεξιά του γωνία και ο Σταθάτος, με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Νωρίτερα, ο Μπαρμπαρούσης είχε σουτάρει άουτ από πλάγια θέση και ο Μωραΐτης από καλή θέση, πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Ο Αστέρας είχε τη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 35΄ με τον Λιούις, το πλασέ του οποίου δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Θοδωρή Γκάτζιου έψαξε την ισοφάριση και ο Πανηλειακός το 0-2, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Στο 65΄ ο Μουρούτης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό είχε σουτ από πλάγια που κόντραρε. Στο 68΄ το σουτ του Καραγκούνη πέρασε άουτ και στο 72΄ το απευθείας μακρινό φάουλ του Μπουτσικάκη, πέρασε δίπλα από το δοκάρια. Στο 83΄ ο Σάκης Πλαστουργός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν βγήκε απέναντι από τον Χρήστου, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ του Αστέρα

 

Αστέρας: Χρήστου, Μωραΐτης, Ζουλούμης, Αφράτης, Σιούλας (84′ Ζωγάκης), Κυριάζος, Σκόνδρας, Λιούις (46′ Καραγιάννης), Καραγκούνης, Μουρούτης, Μανωλιάς.

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Καμβύσης, Αντωνόπουλος, Μπουρνέλης, Αρβανίτης, Σταθάτος (87′ Πρέντι), Μπαρμπαρούσης, Χατζηστάμου (73′ Πλαστουργός), Νικολόπουλος, Μπουτσικάκης, Κωνσταντακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος