FOLLOW US: facebook twitter

A.O. Μακρισίων-Ξενοφών Κρεστένων 1-1: Μοιρασιά στο 95΄!

Ημερομηνία: 26-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Α.Ο.Μ.  και Ξενοφών αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, το Σάββατο στα Μακρίσια, στο γειτονικό ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α1 DEDALOS SECURITY. Η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη προηγήθηκε με γκολ του αρχισκόρερ Άγγελου Μούτσου και αυτή του Ντέγιαν Μιλοσέσκι ισοφάρισε με τον ίδιο, στο 95΄!

O A.O.M. μπήκε πολύ καλά και στο 7΄ το σουτ του Λάμπη Μπάλλα, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 27΄ ο Σταματελάτος έστρωσε τη μπάλα με το κεφάλι στο Μούτσο  και αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0). Στο 45΄ μετά από λάθος του Τσίτσου, ο Ξενοφών έχασε διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, με το πλασέ του Μιλοσέσκι να αποκρούεται από τον Καρανικολό και στην επαναφορά νέο πλασέ από τον Κωνσταντόπουλο πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, ο Ξενοφών πίεσε πολύ για να ισοφαρίσει. Στο 65΄ ο Μπουτσικάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Δημάκης είχε κεφαλιά άουτ. Στο 75΄ ο Μιλοσέσκι πάσαρε στον Λιαμπότη, αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση πέρασε άουτ. Στο 77΄ ο Ζαπάντης σέντραρε από αριστερά, η κεφαλιά όμως του Κωνσταντόπουλου δεν βρήκε στόχο και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Γαλανόπουλου απέκρουσε ο Καρανικολός. Στο 90΄ μετά από κόρνερ του Μιλοσέσκι, η κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου από τη μικρή περιοχή, πέρασε και αυτή άουτ. Εν τέλει στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι με δυνατό σουτ στην κίνηση, έξω από τη μεγάλη περιοχή,  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).

 

Μακρίσια: Καρανικολός, Σκουρής, Μπατζάκας, Καρβουνιάρης, Τσίτσος (59′ λ.τρ.   Διονυσόπουλος), Μπαλαούρας, Μούτσος, Καββαθάς, Μπάλλας, Πετρόπουλος (90+′ Χριστόπουλος), Σταματελάτος (70′ Ασημακόπουλος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης (59′ Ζαπάντης), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Δημάκης, Κωνσταντόπουλος, Μπουτσικάκης (73′ Χαραλαμπόπουλος), Μιλοσέσκι, Τ. Κουτσογιαννάκης  (80′ Κουής), Παναγόπουλος (66′ Λιαμπότης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος