FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Πάνοπλος στην Πάτρα

Ημερομηνία: 06-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επιστρέφουν από τιμωρία οι Λιόσης, Βαζ, Γούρμος κόντρα στη Θύελλα

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας πήρε 7 βαθμούς στα τρία τελευταία ματς με νίκες επί του Ολυμπιακού Ζαχάρως και του Πανηλειακού εντός και ισοπαλία στο Κρανίδι επί της Ερμιονίδας και ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στο +2. Η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου έχει αρχίσει να αποδίδει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στα δύο ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του Α΄ γύρου, ώστε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την Κυριακή πάει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τη Θύελλα  στο «Φ. Αραβαντινός» και μόλις για δεύτερη φορά φέτος μετά την πρεμιέρα, θα παραταχθεί πάνοπλη. Συγκεκριμένα, επιστρέφουν από τιμωρία οι Αντώνης Λιόσης, Γουόλτερ Βαζ και Ανδρέας Γούρμος κι έτσι ο Ντίνος Σπυρόπουλος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες καθώς δεν υπάρχουν τραυματίες.

Στόχος του ΠΑΟΒ είναι η νίκη στην Πάτρα, όπως και στο εντός έδρας με το Διαβολίτσι που ακολουθεί, για να ανεβεί ακόμα περισσότερο βαθμολογικά. Και αν μάλιστα έρθουν οι 6 βαθμοί σε αυτά τα δύο παιχνίδια, είναι σίγουρο πως οι «ταύροι» θα μπουν στην τετράδα με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία γίνεται χωρίς προβλήματα όλη την εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα.

Νέο μέλος στην οικογένεια Γούρμου

Για δεύτερη φορά πατέρας έγινε ο έμπειρος επιθετικός του ΠΑΟΒ, Ανδρέας Γούρμος, του οποίου η σύζυγος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.  Γι’ αυτό το λόγο, η διοίκηση του ΠΑΟΒ εξέδωσε ευχετήρια ανακοίνωση: «Η ποδοσφαιρική ομάδα του  Π.Α.Ο. Βάρδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή μας Ανδρέα Γούρμο και την σύζυγό του για το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Καλώς ήρθε! Να σας ζήσει! Να είναι γερό και καλότυχο το νεογέννητο. Μακάρι η ζωή του να είναι γεμάτη υγεία και αγάπη. Να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή όλοι μαζί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος