FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Για το καλύτερο δυνατό στη Ζάκυνθο

Ημερομηνία: 06-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Ναύπλιο και δεν άξιζε την ήττα. Δικαιούταν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, με την ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου να παρουσιάζεται βελτιωμένη. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος, να παλεύει όλα τα ματς και να γίνεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, μιλώντας στην «Πρωινή» τόνισε για το ματς με το Ναύπλιο αλλά και το επερχόμενο με τη Ζάκυνθο: «Δικαιούμασταν βαθμό στο Ναύπλιο, ήμασταν βελτιωμένοι και είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα. Κρατάμε μεν την εμφάνιση αλλά στη θέση που είμαστε μετράνε οι βαθμοί. Εμείς θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και θα έρθουν και οι βαθμοί. Την Κυριακή έχουμε άλλο ένα δύσκολο ματς στη Ζάκυνθο. Πάμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Δύο τιμωρημένοι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει για τον αγώνα στη Ζάκυνθο τους τιμωρημένους Ρούμπο και Παπαδόπουλο, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Απών θα είναι και ο εδώ και καιρό τραυματίας Δημήτρης Σκούρτας, ενώ, ως γνωστόν, έχει αποχωρήσει από την ομάδα ο έμπειρος ακραίος αμυντικός Νίκος Χριστόπουλος. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος