FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Με πίστη στη Ναύπακτο

Ημερομηνία: 23-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Μ. Τσίρκοβιτς: «Θα παλέψουμε σαν μαχητές»

Ο ΠΑΟ Βάρδας ταξιδεύει σήμερα στη Ναύπακτο για την τελευταία αγωνιστική στον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με πίστη για θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στην κατηγορία. Οι «ταύροι» θα κυνηγήσουν τη νίκη ώστε να μην νοιάζονται για το τι κάνουν Διαβολίτσι και Αχαϊκή και να μην αποπροσανατολιστούν από το στόχο τους. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και υπάρχει πίστη για παραμονή στην Γ΄ Εθνική για άλλη μια σεζόν.

Ο τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδας, Μίκι Τσίρκοβιτς, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του και τόνισε πως θα παλέψουν σαν μαχητές στη Ναύπακτο. Ο Σερβοέλληνας προπονητής έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια τελευταία μάχη την Τετάρτη. Ένα παιχνίδι που είναι για μαχητές. Ό,τι και να γίνει εγώ είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου και την προσπάθεια που έκαναν φέτος. Αμαρτία από το Θεό αυτή η ομάδα να παίξει για την παραμονή, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Μάλλον πλέον είμαι ξεπερασμένος σαν προπονητής που δεν κατάφερα να βοηθήσω όσο έπρεπε. Εμείς σαν ομάδα δεν μοιράζουμε πόνο σε κανέναν αλλά ούτε και παρακαλάμε κανέναν. Κακομοιριά και μιζέρια ανήκει σε άλλους, στον ΠΑΟ Βάρδας μόνο αξιοπρέπεια και περηφάνεια. Απλά θα παλέψουμε σαν μαχητές, όπως είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Βάρδας».

Τέσσερις απουσίες

Προβλήματα, πάντως, δεν παύει να υπάρχουν καθώς τέσσερις παίκτες είναι εκτός πλάνων για τη σημερινή αναμέτρηση. Ο Περικλής Πολίτης έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν υπολογίζεται, ενώ τραυματίες είναι ο Νίκος Μωραΐτης, που χειρουργήθηκε στο γόνατο, αλλά και ο γκολκίπερ Κώστας Σταθόπουλος, που συγκρούστηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Λαθύρη στην προπόνηση και τραυματίστηκε στον ώμο. Απών θα είναι και ο έτερος γκολκίπερ Βορύλλας, ο οποίος είναι στρατευμένος και κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Τσεκούρας. Ο Σωτήρης Μικελάτος που είχε χτυπήσει στα πλευρά στον αγώνα με το Τσιλιβή, είναι στη διάθεση της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος