FOLLOW US: facebook twitter

Παλληξουριακός-Αίας Γαστούνης 0-3: Ξανά στη Γ΄ Εθνική!

Ημερομηνία: 23-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Αίας με πρωταγωνιστή τον Βλαχόπουλο πέρασε από το Ληξούρι και ουσιαστικά ανανέωσε την παρουσία του στην κατηγορία-Φινάλε σήμερα με Πάμισο

Ο Αίας νίκησε 3-0 το Σάββατο στο Ληξούρι τον τοπικό Παλληξουριακό για την 12η και προτελευταία αγωνιστική στον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ουσιαστικά ανανέωσε την συμμετοχή του στην κατηγορία καθώς ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας έχει το πάνω χέρι με τον πολύ καλό συντελεστή τερμάτων που έχει χτίσει (+8). Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου παρέμεινε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και σήμερα που διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον υποβιβασμένο Πάμισο (ώρα 5μ.μ.). Με ισοπαλία θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, αλλά λόγω της διαφοράς τερμάτων η ηλειακή ομάδα έχει… ήδη μείνει στην κατηγορία. Η επίτευξη του στόχου της παραμονής αποτελεί μια επιτυχία που χρήζει ιδιαίτερης μνείας καθώς ο Αίας απαρτίζεται από πολλούς παίκτες, ντόπιους επί το πλείστον, που έχουν ελάχιστες έως μηδαμινές παραστάσεις από την Γ΄ Εθνική. Έγινε όμως μια καλή ομάδα υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Ανδριόπουλου, πέτυχε σπουδαίες εκτός έδρας νίκες στην επανέναρξη (σε Αίγιο και Βραχνέικα) και δικαίως θα είναι και τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική.

0-1 ημίχρονο με Βλαχόπουλο

Το ματς στο Ληξούρι ήταν ανοιχτό, χωρίς σκοπιμότητες και η πρώτη καλή φάση ήταν για τους γηπεδούχους. Ο Βιτωράτος έκανε ένα μακρινό, ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να καταλήγει πάνω από την εστία του Αντωνόπουλου.

Στο 11΄ ο Κάρδαρης σούταρε λίγο έξω από την περιοχή και μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Παπαδόπουλος. Στο 31΄ ο Σταθάτος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά και ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 42΄ έγινε το 0-1 για τον Αίαντα. Κακός υπολογισμός στο διώξιμο της μπάλας από τον Λουλούδα έπειτα από γύρισμα του Παρασκευόπουλου, ο Βλαχόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ από κοντά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Δύο λεπτά μετά ο Βλαχόπουλος, είχε δοκάρι σε κεφαλιά ύστερα από σέντρα από δεξιά του Παρασκευόπουλου.

«Καθάρισε» στο τελευταίο τέταρτο

Στην επανάληψη, ο Παλληξουριακός αρχικά ήταν πιο επιθετικός και έφτιαξε φάσεις. Συγκεκριμένα στο 50΄ ο Πολλάκης σούταρε από μακριά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Αντωνόπουλου. Στο 54΄ ο Καράι βρέθηκε τετ-α-τετ και ο Αντωνόπουλος προέβη σε μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ, διατηρώντας το 0-1.

Στο 61΄ ο Λουλούδας σούταρε έξω από την περιοχή εκτός περιοχής και η μπάλα πέρασε ψηλά από την εστία. Από κει και πέρα ο Αίας ισορρόπησε και σκόραρε δύο φορές, καθαρίζοντας το ματς.

Στο 77΄ ο Σταθάτος εκτέλεσε  κόρνερ από αριστερά, ο αρχισκόρερ του 9ου Ομίλου, Ηλίας Κουλούρης, εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Και τρία λεπτά μετά, στο 80,΄ ο Βλαχόπουλος μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Κουλούρη, βγήκε μόνος απέναντι από τον Παπαδόπουλο και με πλασέ έγραψε το τελικό 0-3, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Παλληξουριακός: Παπαδόπουλος, Πολυδωράτος (69’ Τζωρτζάτος), Νεστερένκο, Γασπαρής (46’ Καράι), Λουλούδας, Πολλάκης (77’ Μαρκάτος Σπ.), Κυριλλίδης, Βιτωράτος (Ευστρατιάδης), Μουρελάτος Χ. (77’ Λυκούδης), Κουκοβίνος, Xατζιάι.

Αίας: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος,  Γκρίλλας (74’ Παρασκευόπουλος), Βατσής, Τσακοπιάκος (46’ Δεληγιάννης), Σταθάτος (82’ Γεωργόπουλος), Δούλος, Κουλούρης, Βλαχόπουλος (82’ Χριστοφοράτος), Κάρδαρης (74’ Μπράτι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος